Κατηγορίες
Super League 1

Προς “ναυάγιο” οδηγείται η μεταγραφή Αρίμπας για τον Άρη

Ο Άρης θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που ψάχνει καθώς υπήρξε οριστική διαφωνία στην τελική διαπραγμάτευσή του με τον 32χρονο στόπερ.

Εστία διαφωνίας ήταν οι επιπλέον όροι που έθεσε η πλευρά του ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, γι’ αυτόν τον λόγο υπήρξε νέα συζήτηση, από τη στιγμή όμως που η πλευρά του παίκτη επέμεινε στους ίδιους όρους, ο Άρης απέσυρε την πρότασή του. Ο Αρίμπας είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου αποχαιρέτησε τους πάντες στην Οβιέδο παρά την ύπαρξη συμβολαίου και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πέραν του ότι θα χρειαστεί να μπει σε νέα αναζήτηση για την εύρεση κεντρικού αμυντικού, το αρνητικό για τον Άρη είναι ότι έχασε την προθεσμία για να δηλώσει ποδοσφαιριστή για τον δεύτερο αγώνα με τη Αστάνα στο «Κλ. Βικελίδης». Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπολογίζει μόνο στην έκδοση δελτίου του Φαμπιάνο – με την προϋπόθεση ότι η τουρκική ομοσπονδία θα στείλει την μπλε κάρτα του παίκτη – ούτως ώστε να έχει ο Άκης Μάντζιος τρίτο στόπερ στη δεύτερη αναμέτρηση με την ομάδα από το Καζακστάν. Στη σημερινή (22/7) πρώτη έχει τους Γιώργο Δεληζήση, Γιοχάν Μπεναλουάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected