Αθλήματα

Στα ημιτελικά των αθλημάτων τους Στέφανος Ντούσκος, Αννέτα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου!

Διάκριση και στην κωπηλασία για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες ήταν εξαιρετικές στο ρεπεσάζ και παίρνοντας την πρώτη θέση δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στις αντιπάλους τους και συνεχίζουν την πορεία τους στο Τόκιο.

Οι Ελληνίδες έκαναν χρόνο 7:28.00, με τις Αμερικανίδες να είναι δεύτερες με 7:29.87, τα κορίτσια της Ιρλανδίας τρίτα με 7:31.99 και στην τέταρτη θέση ήταν οι Κινέζες με 7:45.17.

Στο ημιτελικό η Αννέτα Κυρίδου

Λίγη ώρα μετά την πρόκριση των Μαρίας Κυρίδου και Χριστίνας Μπούρμπου στον ημιτελικό στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, μια ακόμα Κυρίδου, αυτή την φορά η Αννέτα, πήρε επίσης πρόκριση στον ημιτελικό. Η πρόκριση κατακτήθηκε στο μονό σκιφ, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κατακτά την 3η θέση και να μην χρειάζεται ρεπεσάζ. Πρώτη ήταν η Μαγνταλένα Λόμπινγκ από την Αυστρία και δεύτερη η Άννα Σούβερ από την Ολλανδία.

Στα ημιτελικά του σκιφ και ο Ντούσκος

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία σήμερα στην κωπηλασία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μετά το δίδυμο των Μαρία Κυρίδου / Χριστίνα Μπούρμπου και την Αννέτα Κυρίδου στο σκιφ γυναικών και ο Στέφανος Ντούσκος πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά!

Ο Έλληνας κωπηλάτης τερμάτισε δεύτερος στην σειρά του με χρόνο 7:12.77 και την Τετάρτη στις 05:18 ώρα Ελλάδας, θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected