Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Συνεχίζει στην Ελλάδα ο Luka Belic, αλλάζει “γειτονιά” (vid)

Μετά τον ΑΟ Υπάτου, ο Λούκα Μπέλιτς κατηφορίζει στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΑΟ Πόρου.

Ο 25χρονος (18/04/1996) Σέρβος επιθετικός έπαιξε τον τελευταίο χρόνο στην ομάδα της Βοιωτίας και παλαιότερα σε Ντινάμο Πάντσεβο, Νέστο Χρυσούπολης, Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, Τσέλιε, Γουέστ Χαμ U23, Μάδεργουελ και ΟΦΚ Βελιγραδίου.

Αναλυτικά :

“Φέρνει τον Σέρβο άσο Λούκα Μπέλιτς ο Πόρος μας! Mε τον Λούκα και τον Έλληνα εκπρόσωπό του υπάρχει προφορική συμφωνία η οποία θα “σφραγιστεί” με τις υπογραφές αφού πρώτα ο Μπέλιτς περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι γνωστός στη χώρα μας από το πέρασμά του από το Νέστο Χρυσούπολης, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 εντάχθηκε στο δυναμικό του ΑΟ Υπάτου (ομάδα της Βοιωτίας), δείχνοντας αμέσως τις πλούσιες δυνατότητές του.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, έχει και βελγικό διαβατήριο και διαθέτει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη δεύτερη ομάδα της Γουέστ Χαμ (Αγγλία), τη Μάδεργουελ (Σκωτία), ενώ μετά το Νέστο Χρυσούπολης και πριν τον ΑΟ Υπάτου φόρεσε τη φανέλα της Ντιναμό Πάντσεβο (Γ’ κατηγορία Σερβίας). Επίσης υπήρξε μέλος των μικρών Εθνικων ομάδων της χώρας του (21 συμμετοχές-11 γκολ). Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι ο αδερφός του 19χρονου αμυντικού μέσου, Κρίστιαν Μπέλιτς που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από τον Ολυμπιακό.

Ο γεννημένος στις 18 Απριλίου του 1996, Luka Belic, κατέχει και ένα ρεκόρ. Στις 25 Απριλίου του 2012, σε ηλικία 16 ετών και 7 ημερών, αγωνίστηκε με την ομάδα του OFK Beograd κόντρα στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου (FK Crvena zvezda) και έγινε ο νεότερος παίχτης στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας της Σερβίας (!)”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected