Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Bakary N’Diaye και Marcelo Leite Pereira στη Ρόδο

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε την Παρασκευή 6/8 η ΠΑΕ Ρόδος.

Ο λόγος για τον 34χρονο (22/06/1987) Βραζιλιάνο επιθετικό Μαρσέλο Λέιτε Περέιρα (ή αλλιώς Μαρσελίνιο), ο οποίος αγωνιζόταν το τελευταίο εξάμηνο στη Ταουμπάτε της χώρας του, ενώ έχει παίξει ξανά στη χώρα μας με τη φανέλα του Ατρομήτου (2015/2016), της Ξάνθης (2009-2013) αλλά και της Καλαμάτας (2008/2009), όπως επίσης και τον 22χρονο (26/11/1998) διεθνή Μαυριτανό Μπακαρί Εντιαγέ, που έρχεται στην Ελλάδα από την ισπανική Λούγκο, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ελ Τζαντίντα (Τυνησία) και Τεβρά (Μαυριτανία)

Οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση του Marcelo Leite Pereira γνωστό και ως Μαρσελίνιο.

Ο Marcelinho τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ινδία σημειώνοντας 19 γκολ σε 65 αγώνες. Επίσης τον γνωρίζουμε από το πέρασμα του στην Ξάνθη και στον Ατρόμητο όπου αγωνίστηκε, σημειώνοντας 23 γκολ και μοιράζοντας 18 ασίστ.

Ο ποδοσφαιριστής θα είναι στην Ρόδο την επόμενη εβδομάδα αφού έχει υπογράψει ήδη το συμβόλαιο του στην ομάδα μας.

Ο Marcelinho αναμένεται να ξεσηκώσει το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας και να πρωταγωνιστήσει με την Ρόδο στη νέα super league 2.”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος

“Η ΠΑΕ Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της Μαυριτανίας Bakary N’Diaye.

Ο Bakary N’Diaye είναι 22 χρονών και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη ανακηρυχθεί ποδοσφαιριστής της χρονιάς για το 2020 στην χώρα του και πρώτος παίχτης του Αφρικανικού πρωταθλήματος.

Αγωνίζεται με το εθνόσημο της εθνικής Μαυριτανίας ως τώρα 29 φορές, παίζοντας και στο τελευταίο Copa Africa. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2014 στην Tevragh-Zeina της πατρίδας του, αγωνιζόμενος εκεί για 3 χρόνια και το 2017 μεταγράφηκε στην Μαροκινή Difaa El Jadid όπου ήταν μέλος της για 3 χρόνια και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Segunda division με την Lugo.

Ο Bakary N’Diaye αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει ύψος 1,90.

Η ΠΑΕ Ρόδος τον καλωσορίζει στην οικογένεια της. Ο N’Diaye αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της φετινής χρονιάς της ομάδας του Σωτήρη Αντωνίου.

Αυτός ο ποδοσφαιριστής με την μεγάλη αξία είναι το πρώτο δώρο της διοίκησης στον φίλαθλο κόσμο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected