Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσαν τα Χανιά

Δύο προσθήκες για την ΠΑΕ Χανιά, ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Οι “κυανόλευκοι” απέκτησαν τον 21χρονο (06/09/1999) Αρτινό αμυντικό Μάριο Καψάλη, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στον ΟΦ Ιεράπετρας (15 συμμετοχές), παλαιότερα σε Καραϊσκάκη, Σκουφά Κομποτίου αλλά και τον 24χρονο (01/05/1997) επιθετικό Χρήστο Κολλά, που είχε 16 συμμετοχές με την Καβάλα στη Football League και στο παρελθόν έπαιξε σε Θεσπρωτό, Αγίους Αναργύρους, ΝΠΣ Βόλος, Οπούντιο Μαρτίνου, Βύζαντα Μεγάρων, ΑΕ Ερμιονίδας, Ατρόμητο U20 και Κηπούπολη.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Καψάλη.

Γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1999 στην Αρτα και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Φιλοθέης. Στη συνέχεια έπαιξε στην ΑΕ Καμπής, για να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2015 στον Σκουφά Κομποτίου. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους εντάχθηκε στον Καραϊσκάκη Αρτας, συμμετέχοντας με την ομάδα στα πρωταθλήματα Γ’ Εθνικής, Football League και Super League 2. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦ Ιεράπετρας, έχοντας 15 συμμετοχές και 2 ασίστ, στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του ανακοίνωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους της χρονιάς και να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα και αυτό φαίνεται κάθε χρονιά με τις πορείες που κάνει στο πρωτάθλημα και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά»Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γρασίδι και κείμενο“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κολλά.

Είναι γεννημένος την 1η Μαΐου 1997 και σε νεαρή ηλικία έκανε εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου, προερχόμενος από την Κηπούπολη. Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στη Γ’ Εθνική, αρχικά με την Ερμιονίδα και στη συνέχεια με τον Βύζαντα Μεγάρων. Ακολούθησε η θητεία του για 1,5 χρόνο στον Οπούντιο Μαρτίνου, για να ενταχθεί στη συνέχεια (β’ μισό σεζόν 2017-18) στον Βόλο, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Football League.

Τη σεζόν 2018-19 είχε πολύ καλή παρουσία με τους Αγίους Αναργύρους στη Γ’ Εθνική (9 γκολ σε 20 ματς), για να εμφανιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες την επόμενη χρονιά με τη φανέλα του Θεσπρωτού (Football League), σημειώνοντας 7 γκολ σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα είχε 6 γκολ σε 16 παιχνίδια με την Καβάλα στη Football League.

Ο 24χρονος επιθετικός για τη μεταγραφή του στα Χανιά δήλωσε τα εξής: «Ηρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι τα Χανιά. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όποιοι και αν είναι αυτοί, που θεωρώ ότι θα είναι πρωταγωνιστικοί. Υγεία να έχουμε όλοι και μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected