Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Στάθης Ρόκας συνεχίζει στο τοπικό της Μαγνησίας

Με τη φανέλα του φιλόδοξου φέτος Ρήγα Φεραίου, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Στάθης Ρόκας.

Ο 36χρονος μεσοαμυντικός ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο δεν θα “κρεμάσει” τα παπούτσια του καθώς θα συνεχίσει στην ομάδα του Βελεστίνου.

Aναλυτικά :

“Η διοίκηση του Α.Σ.Β. «Ρήγας Φεραίος» βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Στάθη Ρόκα, ενός ποδοσφαιριστή που επί σειρά ετών κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα, τόσο με την αγωνιστική του παρουσία, όσο και με το ήθος του.

Ο 36χρονος μεσο-αμυντικός πιστεύουμε ότι θα μας ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό, αλλά και ότι θα βοηθήσει με την τεράστια εμπειρία του και τα πιο νέα παιδιά της ομάδας μας που έχουν να μάθουν πολλά από αυτόν.

Στην πλούσια καριέρα του έχει αγωνιστεί στους: Ατρόμητο Αθηνών, Ιωνικό, Βύζαντα Μεγάρων, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου (τρεις θητείες), Πανιώνιο, Παναχαϊκή, Πανελευσινιακό και Φωστήρα.

Έχει αγωνιστεί σε 322 παιχνίδια επαγγελματικών πρωταθλημάτων με οκτώ γκολ, σε 41 ματς Κυπέλλου Ελλάδος με δύο τέρματα (συνολικά 363 επαγγελματικούς αγώνες με 10 γκολ), ενώ ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου έπαιξε και σε τέσσερις αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ.

Καλωσορίζουμε τον Στάθη Ρόκα στην κωμόπολη του Βελεστίνου και στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ.Β. «Ρήγας Φεραίος».

Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected