Super League 2 - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές στα Τρίκαλα, στο ρόστερ και ο 17χρονος Παπαδωγιώργος

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα.

Πρόκειται για τον 26χρονο (26/09/1995) Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Ντιέγκο Αλμέιδα από τη Nacional Atlético Clube (πριν σε Οριζόντε, Φεροβιάρο, Μπό Εσπόρτε, Σεαρά), τον 21χρονο (05/07/2000) Κροάτη μέσο Λούκα Νίζιτς (φωτ) από τη βοσνιακή Λιουμπούσκι (πριν σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ Β, Κρσκο, HASK Ζάγκρεμπ), τον 22χρονο (06/02/1999) Κροάτη ακραίο αμυντικό Γιούρε Πούσιτς επίσης από τη Λιουμπούσκι (πριν σε Ζμάι Μπλάτο, Νερέτβανατς) αλλά και τον 17χρονο Κώστα Παπαδωγιώργο από τη Δήμητρα Τρικάλων.

Αναλυτικά:

«Κατέφθασαν και ενσωματώθηκαν στην ομάδα τρεις σημαντικοί στυλοβάτες του ΑΟΤ. Πρόκειται για τον 26χρονο Βραζιλιάνο γκολκίπερ Guarda Redes Diego Almeida, καθώς και για τον 21χρονο Κροάτη, στράικερ Luka Nizic. Την τριάδα συμπληρώνει ο Κροάτης, Jure Pusic ο οποίος αγωνίζεται στα πλάγια. Και οι τρεις παίκτες αποτελούν επιλογή του David Magrone.

Ο Παπαδωγιώργος Κωνσταντίνος γεν. 2004, παιδί των Τρικάλων, παίκτης μέχρι πρότινος των ακαδημιών Δήμητρα, αποτελεί το νέο big think του ΑΟΤ. Η Ακαδημία Δήμητρα, πιστή στη μέχρι τώρα πορεία της, να τροφοδοτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με σπουδαία ταλέντα, εμπιστεύτηκε στον ΑΟΤ το νέο δημιούργημα της. Για αυτήν την βοήθεια και εμπιστοσύνη που μας δείχνει ευχαριστούμε την ΑΟ Δήμητρα Απόλλων 2005 . Τον Κωνσταντίνο ευχόμαστε υγεία και πολλές πολλές χαρές, στη νέα πρόκληση της ζωής του.

Για το κύριο στάδιο της προετοιμασίας αναχωρεί σήμερα στις 12.30 η αποστολή του ΑΟΤ για το Καρπενήσι. Η αποστολή αποτελείται από 27 παίκτες, τον γενικό αρχηγό, τον τεχνικό διευθυντή καθώς και όλο το προπονητικό τιμ. Στο Καρπενήσι θα ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας, οι προπονήσεις θα είναι καθημερινά διπλές και εξοντωτικές. Η διάρκεια της παραμονής τους θα είναι δέκα ημέρες και αμέσως με την επιστροφή τους θα ξεκινήσουν σειρά φιλικών παιχνιδιών».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected