Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στον Διαγόρα οι Γιάννης Γιώργου και Νίκος Σάιμπερτ

Τον Ροδίτη ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιώργου, απέκτησε ο Διαγόρας Ρόδου.

Είναι 25 ετών (γεν. 05-08-1996), αγωνίζεται στη θέση του μεσοαμυντικού και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ΑΕΡΑ Αφάντου.

Στη συνέχεια, φόρεσε τη φανέλα της Καλλονής Μυτιλήνης, ενώ έπαιξε σε ομάδα της Γερμανίας και συγκεκριμένα, στην SSVg Velbert. Την περίοδο 2018-2019 φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του Διαγόρα και την επόμενη περίοδο, αυτή του Ιάλυσου, που είναι η τελευταία του ομάδα.

Ο Γιώργου ξεκίνησε ήδη προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, που πιστεύει ότι ο παίκτης θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του να υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΑποκτήθηκε και ο Νίκος Σάιμπερτ

Την ίδια ώρα, η ομάδα της Ρόδου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Σάιμπερτ.

Είναι 19 ετών, προέρχεται από την U19 του Άρη και αγωνίζεται στη θέση του πλάγιου αριστερού αμυντικού μέσου. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης πιστεύει πολύ στη διάθεση και τον ενθουσιασμού του παίκτη, που θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του στο πρωτάθλημα της “Super League 2”.

Ο Σάιμπερτ βρίσκεται ήδη στη Ρόδο κι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected