Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρώιμος αποκλεισμός στο Σινσινάτι για τη Μαρία Σάκκαρη (vid)

© Western & Southern Open

H Angelique Kerber πραγματοποίησε εμφάνιση βγαλμένη από τις καλύτερες μέρες της και απέκλεισε πολύ νωρίς τη Μαρία Σάκκαρη από το Σινσινάτι.

Δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα απέναντι στην εκπληκτική Angelique Kerber η Μαρία Σάκκαρη, η οποία δεν μπόρεσε να βρει το καλύτερό της παιχνίδι και αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα από τη γραμμή του σερβίς, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τη Γερμανίδα με 6-2, 6-2.

Σε έναν αγώνα που ξεκίνησε με περίπου 3 ώρες καθυστέρηση εξαιτίας των βροχοπτώσεων σήμερα, λίγο μετά τις 23:00 τοπική (λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της Τρίτης στην Ελλάδα), η Kerber κυριάρχησε στο court, έσβησε τα 5 από τα 7 break points που αντιμετώπισε και κατάφερε να “σπάσει” το σερβίς της Ελληνίδας 6 φορές συνολικά, για να φτάσει στην επικράτηση σε 69 μόλις λεπτά.

Η Σάκκαρη άνοιξε την αναμέτρηση με break, όμως η Kerber κέρδισε τα 3 επόμενα games, σβήνοντας μάλιστα στο 3ο game (όταν έκανε το 2-1) και 3 break points. Η Ελληνίδα έκανε πάντως δεύτερο break και μείωσε σε 3-2, μετά απ’ αυτό όμως η Kerber κέρδισε άλλα 3 games στη σειρά και κατέκτησε με 6-2 το 1ο σετ.

Και στο 2ο σετ ήταν καλύτερη η κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων, που έπαιξε πολύ έξυπνα και παράλληλα έβρισκε όλες τις γραμμές, έχοντας και αρκετή αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της. Σ’ αυτό το σετ δεν επέτρεψε στη Σάκκαρη να φτάσει σε break points και με break στο 4ο (3-1) και στο 8ο game το κέρδισε και αυτό με 6-2, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην πρόκρισή της, που ολοκληρώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα (τοπική).

Η Kerber, που τα πήγε εξαιρετικά σήμερα αλλά ομολογουμένως είχε δύσκολη πρεμιέρα, θα παίξει στον 2ο γύρο με ακόμα μια πολύ ικανή και δύσκολη παίκτρια, τη Νο.4 του ταμπλό, Elina Svitolina.

Η Σάκκαρη από τη μεριά της ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις της στο Σινσινάτι και θα επιστρέψει στη δράση σε περίπου 2 εβδομάδες, για το US Open.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected