Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Τρεις μεταγραφές ο Μακεδονικός

Η διοίκηση του Μακεδονικού προχώρησε σε τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Δοξάκη, Σπύρο Σαραγιώτη και Φεϊζή Χασάνογλου.

Ο 23χρονος Δοξάκης αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία «BEBIDES», πριν μεταπηδήσει στα τμήματα υποδομών της Ξάνθης και έπειτα του Ηρακλή. Φόρεσε τη φανέλα του Κιλκισιακού, του Παναιγιάλειου, της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Θερμαϊκού Θέρμης, ενώ την περυσινή σεζόν εκπροσώπησε – σταθερά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής – τον ΑΟ Υπάτου στη Βοιωτία.

Ο 25χρονος Σαραγιώτης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ανδρώθηκε στην Ακαδημία του Αχιλλέα Περαίας και η καριέρα του συνεχίστηκε με επιτυχημένες παρουσίες σε Διγενή Λακκώματος, Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Καμπανιακό, Άρη Παλαιοχωρίου, Νέο ΠΟΝ Καλλικράτειας, Αναγέννηση Επανομής και, εσχάτως, ΑΟ Πυλίου (Κως).

Τέλος, ο 21 ετών Χασάνογλου αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Κάνοντας αίσθηση στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Θράκης με την παρουσία του στις μικρές ομάδες της Ξάνθης, ο Χασάνογλου ήταν μια από τις πρώτες μεταγραφικές προσθήκες του Ορφέα Ξάνθης τον οποίο εκπροσωπούσε από το 2018 μέχρι και πέρυσι. Η μετακίνηση του στον Μακεδονικό αποτελεί για τον νεαρό μπακ την πρώτη εκτός του νομού Ξάνθης πρόκληση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected