Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κλείνει την καριέρα του στον ΓΑΣ Κοπανού ο Μάκης Σπανός!

Για ακόμη μία χρονιά, έκτη συνεχόμενη, ο ΓΑΣ Κοπανού και ο Μάκης Σπανός θα πορευτούν μαζί.

Ο έμπειρος μέσος, που εντάχθηκε στους “κιτρινόμαυρους” το καλοκαίρι του 2015, θα συνεχίσει ακάθεκτος την παρουσία του στα γήπεδα της Ημαθίας, βοηθώντας σημαντικά με την εμπειρία του στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής.

Ο ίδιος μίλησε στο sportsup.gr και στα πλαίσια της συμφωνία τους με τον σύλλογο, θέλησε αφενός να ευχαριστήσει τους διοικούντες τον ΓΑΣ και αφετέρου τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Μάκη Σπανό.

Μετά από έξι χρόνια στον σύλλογο μας, ο Μάκης αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας και θεωρούμε αναγκαία την παρουσία του τόσο για την αδιαμφισβήτητη εμπειρία και ποιότητα του όσο και για το ότι αποτελεί σημαντικό κίνητρο για τους νεότερους ποδοσφαιριστές.

Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία τη νέα σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και βεβαίως καλές δουλειές στο νέο του επιχειρηματικό του εγχείρημα”

Η δήλωση του :

“Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης του ΓΑΣ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Δεν είναι τυχαίο που για μια ακόμη χρονιά, η συζήτηση για τη συμφωνία μας δεν κράτησε παραπάνω από πέντε λεπτά, άλλωστε έχω εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν πως είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τις ομάδες που επικοινώνησαν μαζί μου για συνεργασία, είμαι υπερήφανος που ακόμη και τώρα με εμπιστεύονται και πιστεύουν πως μπορώ να βοηθήσω στους στόχους τους.

Όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Κοπανό και επέλεξα να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με καλό ποδόσφαιρο, μακριά από τις περσινές δυσάρεστες καταστάσεις”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected