Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Παπανίκου ο πρώτος

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Αχέρων.

Η ομάδα του Καναλακίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Παπανίκου, του 29χρονου (05/01/1992) ακραίου αμυντικού με καταγωγή από την Άρτα, αγωνίστηκε τα τελευταία 8 χρόνια στον Καραϊσκάκη Άρτας (202 συμμετοχές) και παλαιότερα σε Θρασύβουλο, Τηλυκράτη, Σκουφά Κομποτίου και Ελπίδες Κολοβάτου.

Αναλυτικά :

“O ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 1ο μέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, τον Νίκο Παπανίκου.

Ο Νίκος αγωνίζεται στην θέση της δεξιάς οπισθοφυλακής και με την ποιότητά του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του Πας Αχέρων την αγωνιστική σεζόν.

Επί σειρά ετών ήταν βασικός στον σύλλογο του Καραϊσκάκη Άρτας στην super league 2 και αρχηγός του την περσινή περίοδο, Ο 29χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στις Ελπίδες Καλοβάτου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σκουφά Κομποτίου, Τηλυκράτη Λευκάδας και Θρασύβουλο, βρισκόταν στον Καραϊσκάκη τα τελευταία 8 χρόνια (από το καλοκαίρι του 2013), πραγματοποιώντας με την αρτινή ομάδα 202 συμμετοχές (90 αγώνες στη Β’ Εθνική, 102 στην Γ’ Εθνική, 2 στο Κύπελλο Ελλάδας και 8 στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής).

Καλωσόρισες Νίκο στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected