Κατηγορίες
Αθλήματα

Παγκόσμιο Κ20: Έκτη θέση και πανελλήνιο ρεκόρ για την φοβερή τετράδα της 4Χ100 μ. (vid)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε για τα ελληνικά χρώματα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Η ομάδα 4Χ100 μ. των Ανδρών Κ20 κατέλαβε την έκτη θέση στον τελικό του αγωνίσματος τερματίζοντας σε 40.07, επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ και βελτιώνει το 40.13 του ημιτελικού. Οι Κώστας Μιλιός, Γιάννης Καριοφύλλης, Γιάννης Γρανιτσιώτης και Νίκος Παναγιωτόπουλος έκαναν καλές αλλαγές και κατάφεραν για δεύτερη φορά μέσα σε 24ώρες να βελτιώσουν την επίδοση τους. Παράλληλα έδειξαν πως με τη σωστή δουλειά έρχονται τα αναμενόμενα αποτελέσματα σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Ν. Αφρική με 38.51, που κατάφερε να κρατήσει τη νίκη παρά την πίεση που δέχθηκε στα τελευταία μέτρα από την Τζαμάικα, που τερμάτισε τελικά δεύτερη με 38.61. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην Πολωνία με 38.90.

Στον τελικό της δισκοβολίας συμμετείχε σήμερα ο Δημήτρης Παυλίδης, ο οποίος κατέλαβε την δέκατη θέση με 52,83 μέτρα. Ο αθλητής μας ξεκίνησε τον αγώνα του άκυρο, πέτυχε το 52,83 μ. στη δεύτερη προσπάθεια, ενώ στην τρίτη ήταν επίσης άκυρος. Ο 18χρονος ανήκει και την επόμενη χρονιά στην κατηγορία Κ20 κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη διάκριση και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 στο Κάλι της Κολομβίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected