Κατηγορίες
Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Veria Ladies : Το τεχνικό επιτελείο, το ρόστερ, η έναρξη προετοιμασίας και τα δοκιμαστικά

Ξεκινά σε μία εβδομάδα η προετοιμασία των Veria Ladies.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ημαθίας ανακοίνωσε επίσης την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Θανάση Γιαγλή, τον βοηθό και προπονητή τερματοφύλακων, Γιώργο Μυλωνά αλλά και με όλες τις παίκτριες του ρόστερ.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση των Veria Ladies ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Θανάση Γιαγλή αλλά και με τον βοηθό-προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργο Μυλωνά.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους είναι δεδομένη και βαδίζουμε κανονικά στο πλάνο που θέσαμε εξ αρχής, παρά το γεγονός πως δεν υπήρξε αγωνιστική δράση λόγω της πανδημίας.

Παράλληλα, ανακοινώνουμε και την παραμονή του συνόλου των παικτριών που ανήκουν στο ρόστερ και μάλιστα δίνουμε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία σε όσα κορίτσια θέλουν να φορέσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια, να το πράξουν στα δοκιμαστικά που θα λάβουν χώρα την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας, από τη Δευτέρα 30/8.

Ευχόμαστε στο τεχνικό επιτελείο και σε όλες τις παίκτριες, καλή σεζόν και να μη ζήσουμε ξανά τις περσινές καταστάσεις, που δεν μας επέτρεψαν να αγωνιστούμε!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected