Super League 2 - Μεταγραφές

Στον Καραϊσκάκη ο Donaldoni Nguemechieu, αποκτήθηκε και ο Μερτύρης

Συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς ο Καραϊσκάκης Άρτας, που απέκτησε τον Ντοναλντόνι Ενγκεμετσιέου, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το artagoal.gr, ο 19χρονος Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής, αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι, από την Γκράσλαντ της πατρίδας του, από τον ΠΑΟΚ για την ομάδα Κ19, αλλά φέτος το καλοκαίρι αφέθηκε να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του, και κάπου εκεί προέκυψε η αρτινή ομάδα.

Ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται ήδη στην πόλη εδώ και μέρες και προπονείται με τη νέα του ομάδα.

Αποκτήθηκε ο Μερτίρι, επέστρεψαν δύο

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο ρόστερ του Καραϊσκάκη, που έχει τρεις νέες προσθήκες το ρόστερ του, αλλά και μία σημαντική αποχώρηση από αυτό. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελεί ο 25χρονος εξτρέμ Ανάργυρος Μπρέμπος, που θα συνεχίσει τις σπουδές του στην Αθήνα και θα αναζητήσει εκεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όσον αφορά τις προσθήκες, ο Καραϊσκάκης προσθέτει ακόμα ένα νέο παιδί στο ρόστερ του, το Λάζαρο Μερτύρη, 19 ετών, που αγωνίζεται ως σέντερ μπακ, και τελευταία του ομάδα ήταν ο Ασπρόπυργος. Επίσης στην ομάδα επιστρέφουν ο τερματοφύλακας Χουάντερσον, η εμπειρία και οι παραστάσεις του οποίου είναι υπεραπαραίτητες, όπως επίσης και ο αμυντικός μέσος από τη Ρουάντα Στιβ Ρουμπάγκουκα, που δεν πρόλαβε να αγωνιστεί στην Κύπρο, όπου μεταγράφηκε πριν λίγους μήνες από τον Καραϊσκάκη, και θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα με τη σειρά του στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected