Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Σπουδαίο deal με Γιώργο Θέο

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τον φιλόδοξο φέτος Αίαντα Σαλαμίνας.

Η ομάδα του Αργοσαρωνικού ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Θέου, του 30χρονου (22/08/1991) Πειραιώτη επιθετικού, που κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στη Γ Εθνική με την ΑΕ Κηφισιάς και παλαιότερα έπαιξε σε Φωστήρα, Μαρκό, Ιωνικό, Ολυμπιακό Βόλου, Κισσαμικό, Λεβαδειακό, Λαμία, Ολυμπιακό Βόλου, Φωκικό, Διαγόρα Ρόδου, ΑΕΛ Καλλονής, Αίαντα Σαλαμίνας (2010/2011) και Αγία Παρασκευή.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση του Αίαντα φέτος έχει ανακοινώσει ποδοσφαιρικές Βόμβες …. ήρθε η στιγμή να ταράξει τα νερά της Γ εθνικής με μια ΠΥΡΙΝΙΚΗ κάνοντας δικό της ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ … ΛΙΓΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

Ο Γιώργος Θέος από σήμερα είναι παίκτης του ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !

Ο 30χρονος επιθετικός θα τεθεί στην διάθεση του κυρίου Καλύκα και θα γνωρίσει την νέα του οικογένεια τις επόμενες μέρες !

Με παραστάσεις από Superleague (Λεβαδειακό) και πάνω από 110 αγώνες σε επαγγελματικές κατηγορίες (ΛΑΜΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΦΩΚΙΚΟΣ, ΚΑΛΛΟΝΗ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ) έρχεται στην ομάδα μας και στην οικογένεια μας για να προσφέρει τις υπηρεσίες του με τον Βασιλιά στο στήθος ΞΑΝΑ ύστερα από 11 Χρόνια”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected