Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Τρεις ακόμη μεταγραφές ο Φίλιππος Μελίκης

Τρεις ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε ο Φίλιππος Μελίκης.

Η ομάδα της Ημαθίας απέκτησε τον Τάσο Καραγιάννη (13/12/1999, επιθετικός) που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Νίκη Αγκαθιάς (πριν σε Εδεσσαϊκό, Βέροια U19), τον 30χρονο (20/01/1991) αμυντικό, Μιχάλη Τσιφλίδη από τον Αστέρα Τριποτάμου (παλαιότερα σε Μακροχώρι, Νέα Γενεά Νικομήδειας, Ατρόμητο Διαβατού, Βιτορούλ Κοστάντζα Ρουμανίας) και τον Ζούρας Αροσβίλι (1999) Ελληνογεωργιανό μέσο, Ζούρας Αροσβίλι από την Κοζάνη, που παλαιότερα έπαιξε σε Ελλάς Μονάχου, ΑΟ Δαμάστας, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΠΑΟΚ Κοίλων.

Αναλυτικά :

«1. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της μεταγραφής στην ομάδας μας του Τάσου Καραγιάννη. Ο επιθετικός γεννήθηκε το 1999 και αποκτήθηκε από τη Νίκη Αγκαθιάς. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Βέροια, ακαδημίες, Κ-20 ενώ έπαιξε και στον Εδεσσαϊκό. Τάσο καλώς ήρθες στον Φίλιππο!

2. Ο Φίλιππος Μελίκης ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Τσιφλίδη (φωτ). Ο Μιχάλης είναι αμυντικός/ ακραίος αμυντικός, γεννημένος το 1991 που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τριποτάμου. Έχει αγωνιστεί σε Μακροχώρι, Νικομήδεια, Διαβατό αλλά και στη Ρουμανία με την Βιτορούλ Κοστάντζα. Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Φιλίππου Μελίκης, Μιχάλη!

3. Η διοίκηση του Φιλίππου Μελίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ελληνογεωργιανού μέσου Ζούρας Αροσβίλι. Ο Ζούρας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κοζάνη Φ.Σ. και στην Γερμανία με την Ελλάς Μονάχου.. Ξεκίνησε της καριέρα του στον ΠΑΟΚ Κοίλων ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Απόλλων Καλαμαριάς και Δαμάστα Ηρακλείου Κρήτης όπου στέφθηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Ηρακλείου. Έχει γεννηθεί το 1999. Καλώς ήρθες Ζούρας!»

error: Protected