Κατηγορίες
Super League 2

Κράτησε Πέττα ο Αλμωπός Αριδαίας

Ο Αλμωπός Αριδαίας ανακοίνωσε πριν λίγο την παραμονή του 25χρονου μέσου Ραφαήλ Πέττα για τρίτη σεζόν.

Ο Ραφαήλ, γεννήθηκε στις 25/06/1996 και ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην ακαδημία του Στράτου Κουρούμαλου, για να πάρει το “βάπτισμα του πυρός” σε ηλικία 14 ετών στον Έσπερο. Σε ηλικία 15 ετών μεταπήδησε στον Ζακυνθιακό και την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου και παρέμεινε εκεί για δύο χρόνια. Με τους “γαλαζοπράσινους” κατέκτησε το νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Βασικός ποδοσφαιριστής του Ζακυνθιακού το 2014-2015 στην Γ΄ Εθνική κατηγορία με την ομάδα του τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στη συνέχεια μετέβη στη μεγάλη ομάδα του νησιού τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, ζώντας το “όνειρο” της Β΄ Εθνικής τη σεζόν 2015-2016 με 22 συμμετοχές. Ο υποβιβασμός της Ζακύνθου και η συγχώνευση με το Ζακυνθιακό τον κράτησαν στους “κυανοκίτρινους” για ένα ακόμη χρόνο. Με τον ΑΠΣ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας κόντρα στη νυν ομάδα του τη σεζόν 2016-2017 και την εκ νέου άνοδο στη Γ΄ Εθνική, εκεί όπου αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα ματς, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το Καταστάρι ήταν ο 4ος ποδοσφαιρικός του “σταθμός” πριν φορέσει την φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας πετυχαίνοντας 11 γκολ. Στον Αλμωπό, μετρά 14 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected