Super League 2 - Μεταγραφές

Στην Καλαμάτα οι Τάτος και Marcos Moser

Κινήσεις που φανερώνουν τις φιλοδοξίες της Καλαμάτας στη νέα Super League 2, καθώς σήμερα Παρασκευή (27/8) ανακοίνωσε την απόκτηση των Ανδρέα Τάτου και Μάρκος Πρέτο.

Ο 32χρονος (11/05/1989) μεσοεπιθετικός, γεννημένος στη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου, είχε φέτος 23 συμμετοχές και 5 γκολ με τη Ξάνθη στη Super League 2, ενώ συνολικά έχει καταγράψει 341 επαγγελματικές παρουσίες και 45 τέρματα με Αλτάι, Ελαζίγκσπορ, Άρη, Βέροια, Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Χαϊδάρι και Παναχαϊκή.

Ο 23χρονος (17/03/1998) Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός έρχεται στην Καλαμάτα από τη Πορτουγκέζα της χώρας του, η οποία τον είχε παραχωρήσει πέρσι δανεικό στην ισπανική Ρασίνγκ Φερόλ. Παλαιότερα έπαιξε σε Κοριτίμπα Β, Πορτουγκέζα και Γιουβέντους Γκρέμιο.

Οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό με σημαντικές παρουσίες στην Σούπερ λιγκ και το εξωτερικό. Γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1989 στην Χειμάρρα. Το 2007 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στο Χαϊδάρι και ακολούθησε σημαντική καριέρα σε Ατρόμητο, Ολυμπιακό, ΑΡΗ και Βέροια. Το 2017 αγωνίστηκε στην Τουρκία στην Ελαζλίγκ Σπορ και μετά από δύο χρόνια στην Αλτάι. Πέρυσι επέστρεψε στην Ελλάδα φορώντας την φανέλα της Ξάνθης. Τον καλωσορίζουμε στην Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη του στόχου της.”

 

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μάρκος Μόσερ Πρέτο. Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε πέρυσι στην Γ Ισπανίας. Προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι Racing Ferrol, Coritiba FC B, GE Juventus-SC. Τον καλωσορίζουμε στη Μαύρη Θύελλα. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected