Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Δύο ακόμη μεταγραφές ο Απόλλων

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που απέκτησε τους Γιώργο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ο πρώτος είναι 30 ετών (26/02/1991, επιθετικός) που αγωνίστηκε πέρσι στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (πριν σε Δόξα Κάτω Καμήλας, Απόλλωνα Παραλιμνίου 2014/2015, Πανσερραϊκό) ενώ ο Θεοδωρίδης είναι 20 ετών (01/03/2001, μέσος) που έπαιξε στον Πανδραμαϊκό και πριν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Οι ανακοινώσεις :

“Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με το Παπαδόπουλο Γιώργο. Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 26/02/1991, κατάγεται από τις Σέρρες και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός. Πέρσι αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Ο Παπαδόπουλος με το πλούσιο ταλέντο του αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα. Γιώργο καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και να ευχαριστηθείς το παιχνίδι.”

“Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο Δημήτρης κατάγεται από τις Σέρρες, είναι γεννημένος στις 01/03/2001 και αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ. Πέρσι αγωνίστηκε στο Πανδραμαϊκό που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του. Δημήτρη καλώς ήρθες στην ομάδα μου και σου ευχόμαστε υγεία και να συνεχίσεις την ανοδική σου πορεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected