Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΑΟ Αγίου Νικολάου

Μεγάλη πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο ΑΟΑΝ ο οποίος επικράτησε 2-0 του Αστέρα Βάρης.

Σκόρερ για το “μπλε” αστέρι ο Μαρκάκης και ο Ανυφαντάκης που πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση,

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά κέρδισε δύο πέναλτι στην αναμέτρηση, σκόραρε το ένα (χαμένο πέναλτι με τον Παπαδόπουλο στο 11′) και με το 2-0 πέρασε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, χάρη και στο γκολ του Ανυφαντάκη στην συμπλήρωση 90 λεπτών.

Ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς φάσεων πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Νικολάου, με τον ΑΟΑΝ να είναι εκείνος που πήρε το εισιτήριο και παράλληλα την πρόκριση με επαγγελματική εμφάνιση.

Οι Λασιθιώτες ήταν αυτοί που άξιζαν την πρόκριση και με γκολ των Μαρκάκη στο 62’ από το σημείο του πέναλτι και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανυφαντάκη στο 90’, πέρασαν πανηγυρικά στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το φιλμ του αγώνα στο prismanews.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Αγίου Νικολάου : Μπένκο, Δολαψάκης, Τσανάι, Πυθαρούλης, Μαυρής, Μαρκάκης, Τσόφλιος (72′ Ανυφαντάκης), Φουκαράκης, Νοκάι (83′ Τζιλάι), Παπαδόπουλος (88′ Λαθύρης)

Αστέρας Βάρης : Μαρινάκης, Χλίδος, Νάκας (82′ Παστρίκος), Νικολακόπουλος (80′ Κοφσανίδης), Οικονομόπουλος, Μάγγος, Καναβέτας, Κατσικογιάννης, Μπελαβράκης, Νιούμαν, Μανωλιάς (65′ Παναγόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected