Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στην Ολλανδία συνεχίσει ο Αργύρης Καμπετσής

Ο Αργυρής Καμπετσής αναχώρησε σήμερα από την χώρα μας για την Ολλανδία, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Βίλεμ. Κοντά στις 600.000 ευρώ η οψιόν αγοράς για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει το SDNA. η Βίλεμ κινήθηκε στο φινάλε των μεταγραφών για να κάνει δικό της τον Αργύρη Καμπετσή. Η ολλανδική ομάδα τα βρήκε σε όλα με το τριφύλλι για δανεισμό με οψιόν αγοράς ύψους 600.000 ευρώ.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, που πριν από 6 μήνες ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους πράσινους, αναχώρησε ήδη από την χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει το διαδικαστικό σκέλος της μετακίνησης.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων είναι για δανεισμό ενός έτους και στη συνέχεια η Βίλεμ θα έχει τη δυνατότητα να τον εντάξει μόνιμα στο δυναμικό της καταβάλλοντας ένα ποσό που φτάνει τις 600.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Αργύρης Καμπετσής εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2018. Στα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα κατέγραψε 64 συμμετοχές και πέτυχε επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Η καλύτερη του σεζόν ήταν δεδομένα η περσινή, κατά την οποία πέτυχε 3 γκολ σε 20 εμφανίσεις ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected