Κατηγορίες
Basket

Ξεκίνησε με την πρώτη προπόνηση η προετοιμασία των Αετών Βέροιας (photos+vids)

Μετά από μια χρονιά που σημαδεύτηκε από την πρόωρη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας, οι Αετοί Βέροιας επιστρέφουν στο γήπεδο με την ελπίδα πως δεν θα επαναληφθεί κάτι παρόμοιο και φέτος.

Η διοίκηση, το τεχνικό team αλλά και οι αθλητές της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο ΔΑΚ “Βικέλας” για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, που θα βρει ξανά τους Αετούς στη Γ Εθνική.

Τους προπονητές και παίκτες υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ομάδας, Σίμος Γαβριηλίδης ενώ παρόντες από τη διοίκηση ήταν ο Αντιπρόεδρος, Αντώνης Φωτιάδης, ο Γ.Γ. Κώστας Κασάπης και ο έφορος και Υπεύθυνος Αποστολών, Χάρης Χρυσάφης.

Στο τεχνικό team φέτος είναι ο head coach, Μάριος Γεωργιάδης, ο άμεσος συνεργάτης του Ντάνης Τυριακίδης, ο γυμναστής Κωστής Γαβριηλίδης που αντικαθιστά τον Γιάννη Τζιουμάκη που βρίσκεται σε επαγγελματική αποστολή στο εξωτερικό, ενώ απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο συνεργάτης, Σωτήρης Στογιάννος.

Από τους παίκτες, άπαντες ήταν παρόντες και απομένει η προσθήκη ενός ακόμη παίκτη που αγωνίζεται στη θέση “4” για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Πριν την προπόνηση, που περιελάμβανε τρέξιμο, βάρη και ασκήσεις με τη μπάλα, ο Πρόεδρος Σίμος Γαβριηλίδης μίλησε στους παίκτες και τους ευχήθηκε για τη νέα σεζόν, μιλώντας για ένα έμψυχο δυναμικό που συνδυάζει την εμπειρία με τον ενθουσιασμό, τονίζοντας ιδιαίτερα πως τέσσερις αθλητές από την Ακαδημία συμμετέχουν στην προετοιμασία του Ανδρικού.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο προπονητής, Μάριος Γεωργιάδης που μίλησε για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί όσον αφορά την προετοιμασία αλλά και τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων, με τη συμπλήρωση δύο εβδομάδων από το πρώτο στάδιο.

Στους παίκτες μίλησε και ο Ντάνης Τυριακίδης, ένα πρόσωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με τους Αετούς Βέροιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη υλοποίησης του τεχνικού πλάνου., δίνοντας έμφαση στην πειθαρχία στο πρόγραμμα προετοιμασίας και προπονήσεων.

Η ομιλία του προέδρου και του προπονητή :

δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συγκέντρωση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected