Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική “σελίδα” του Περικλή Μηνά

Ακόμη πιο νότια μετακομίζει ο Περικλής Μηνάς, που θα φορέσει τη νέα σεζόν τη φανέλα του ΑΟ Αγίου Νικολάου.

Ο 30χρονος (21/04/1991) επιθετικός, έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Νέα Ιωνία, Γλυφάδα, Προοδευτική, Τρίκαλα, Επισκοπή, Θεσπρωτό, Απόλλωνα Λάρισας, ΑΕ Μυλοποτάμου, Αστέρα Αμαλιάδας, ΟΦΙ, Αιολικό και ΑΣ Σαντορίνης.

Η ανακοίνωση :

“Νέα κίνηση ενίσχυσης με Περικλή Μηνά!

Μια ακόμη προσθήκη στο «κυανόλευκο» ρόστερ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021/2022 έρχεται να επισημοποιηθεί, με την απόκτηση του Περικλή Μηνά.

Ο 30χρονος επιθετικός, είναι σε θέση να ανεβάσει το επίπεδο της γραμμής κρούσης της ομάδας μας, κάνοντας την πιο δυνατή σε μια μεγάλη σεζόν που υπάρχει μπροστά και τη συμμετοχή σε διοργανώσεις όπως το κύπελλο Ελλάδας και η Γ’ εθνική, κάτι το οποίο αποδεικνύει και το πλούσιο βιογραφικό του μιας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Νέα Ιωνία, Γλυφάδα, Προοδευτική, Τρίκαλα, Επισκοπή, Θεσπρωτό, Απόλλωνα Λάρισας, ΑΕ Μυλοποτάμου, Αστέρα Αμαλιάδας, ΟΦΙ, Αιολικό και ΑΣ Σαντορίνης.

Καλωσορίζουμε το νέο μέλος της οικογένειας του ΑΟΑΝ, με την ευχή να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας στην υλοποίηση των στόχων της!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected