Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2 - Μεταγραφές

Πήρε Τσιριγώτη για τη Β ομάδα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Β’ έκλεισε τις μεταγραφές του με την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Θόδωρου Τσιριγώτη από το Λεβαδειακό.

Εκτός από τους επτά ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας (Κώτσιρας, Ρούμπεν, Σάρλια, Λούντκβιστ, Βιτάλ, Μπρινιόλι, Παλάσιος) και τον Βαγιανίδη που επέστρεψε ως ελεύθερος απ’ την Ίντερ, ο Παναθηναϊκός έκανε ακόμη περισσότερες προσθήκες (και) στο ρόστερ της Β’ ομάδας του.

Μία δεκάδα για την ακρίβεια, με τελευταία κίνηση μετά τους Μαρτίνη, Κώστα Νταμπίζα, Μαργκόνο, Ματσαδέ, Πάνκα, Σουρδή, Μαραθωνίτη, Αντωνίου και Σαρδέλη, τον επιθετικό Θόδωρο Τσιριγώτη από τον Λεβαδειακό.

Όπως αναφέρει το Sport24, η μεταγραφή του 21χρονου φορ (γεννηθείς στο Μαρούσι στις 23 Ιουνίου 2000) από τους “πράσινους” της Βοιωτίας, επί της ουσίας “κλείδωσε” την Τρίτη (31/08) στην τελευταία ημέρα των θερινών μεταγραφών.

Ο Τσιριγώτης ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, παίζοντας μάλιστα σε 4 αγώνες της Κ19 των “ερυθρόλευκων” στο Youth League. Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμά του απ’ τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Πέρσι σημείωσε 9 γκολ (είχε και μία ασίστ) σε 18 αγώνες του πρωταθλήματος της Football League κι αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό στις αρχές του καλοκαιριού.

Στη Λιβαδειά δεν βρήκε πολύ χρόνο συμμετοχής και συμφωνήθηκε να φύγει για τη Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου έκανε προπονήσεις για λίγες ημέρες πριν “ανάψει” το… πράσινο φως ο Γιάννης Βονόρτας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη μικρότερη ομάδα του “τριφυλλιού”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected