Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στην πρώτη ομάδα της Nottingham Forest ο Βαγγέλης Περπερίδης!

Μετά την εξαιρετική πορεία με την Κόβεντρι την περσινή σεζόν, ο Βαγγέλης Περπερίδης θα είναι ο νέος Recruitment Analyst της πρώτης ομάδας της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Οι Reds μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα αποφάσισαν να ανανεώσουν ριζικά το recruiting department και να το επανδρώσουν με νέους επιστήμονες, που θα δουλέψουν πάνω σε ένα καινοτόμο και φιλόδοξο project υπό την ηγεσία του νέου CEO Dane Murphy.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτό το τμήμα θα έχει ο νεαρός Ημαθιώτης που θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί στην κάτοχο δύο Κυπέλλων Πρωταθλητριών (πρώην Champions League) και να συμβάλλει στην επιστροφή της ομάδας στην Premier League.

Ο 23χρονος αναλυτής είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην προπονητική και ανάλυση ποδοσφαίρου από κορυφαίο Βρετανικό πανεπιστήμιο, έχει UEFA B και έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Coventry City, Εθνική Ομάδα, ΠΑΕ Ξάνθη, ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και ΠΑΕ Ηρακλής.

Επίσης είναι ο επικεφαλής του κορυφαίου πτυχίου ανάλυσης σε Ελλάδα και Κύπρο Alfa Sports Analysis Diploma που στην πρώτη του χρονιά σημείωσε τεράστια επιτυχία με πάνω από 80 προπονητές και επιστήμονες του αθλητισμού να το επιλέγουν.

Εδώ και λίγες μέρες έχουν αρχίσει οι εγγραφές για το καινούργιο έτος και με τους συνεργάτες του ετοιμάζει πρωτόγνωρα πράγματα για την ελληνική αγορά!

Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected