Super League 1 - Super League 2

Μέτριος ΠΑΟΚ στη Βέροια, στάθηκε καλά η “Βασίλισσα” (vid)

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

Μπροστά σε πολύ κόσμο, που είδε ως πόλο έλξης της παρουσία του ΠΑΟΚ στην πόλη, ο “δικέφαλος” της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 1-0 της τοπικής ομάδας, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σίνζι Καγκάουα στο 69ο λεπτό.

Η Βέροια από την άλλη πλευρά, στάθηκε πολύ καλά κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο και θα μπορούσε να πετύχει γκολ προς το τέλος, αν Γαβριηλίδης και Μυστακίδης ήταν πιο εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες.

Το πρώτο ημίχρονο μάλλον θα…ξεχαστεί γρήγορα καθώς η μοναδική καλή στιγμή ήταν μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του νεοαποκτηθέντα Μίτριτσα, που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο ανοιχτά κι αυτό καταγράφηκε από τις ευκαιρίες που σημειώθηκαν.

Στο 66′ ο Μουργκ συνδυάστηκε ωραία με τον Καγκάβα, ο Ιάπωνας του πέρασε την μπάλα με τακουνάκι αλλά ο Αυστριακός σούταρε άουτ.

Στο 69′ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Μουργκ βρήκε τον Μπίσεσβαρ, αυτός καθυστέρησε να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής κι ο Τσιμόπουλος έκανε την έξοδο, με τον “Μπίσε” να πέφτει στο έδαφος και τον ρέφερι να σφυρίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καγκάβα, σημαδεύοντας τη γωνία (0-1)

Στο 78′ ο Μουργκ έστρωσε ωραία στον Βιερίνια, αυτός δοκίμασε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Στο 80′ ο Γαβριηλίδης βρέθηκε απέναντι από τον Ζίφκοβιτς, το πλασέ όμως που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο Σέρβος γκολκίπερ.

Στο 83′ η Βέροια είχε ακόμη μια καλή φάση για να ισοφαρίσει, την κεφαλιά του Μυστακίδη όπως απέκρουσε ο Ζίφκοβιτς.

Η τελευταία φάση στο ματς σημειώθηκε στο 89′ όταν ο Μπίσεσβαρ έστρωσε στον Άκπομ, ο Άγγλος σούταρε αλλά ο Τσιμόπουλος απέκρουσε με τα πόδια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιοζόπουλο και Χριστοδούλου Γ. της ΕΠΣ Ημαθίας.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης) : Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Πασάς, Πόζογλου, Μπαϊντού. Αγωνίστηκαν και οι Τσιμόπουλος, Μουχάλης, Μπλέτσας, Μυστακίδης, Μαραγκός, Χαλκιαδάκης, Ντίνας, Παπαχρήστος, Μανσούρ

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα (46′ Γιαξής), Κρέσπο (46′ Ζίλο), Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Εσίτι, Μιτρίτσα (62′ Μπίσεσβαρ), Καγκάβα (74′ Βιερίνια), Μουργκ, Άκπομ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected