Κατηγορίες
Αθλήματα

Σπουδαία κίνηση από έναν μεγάλο αθλητή : Ο Θανάσης Προδρόμου έσπευσε να βοηθήσει τον συναθλητή του που τραυματίστηκε (vid)

Μεγαλείο ψυχής έδειξε ο Παραολυμπιονίκης, Θανάσης Προδρόμου, κατά τη διάρκεια του τελικού του άλματος εις μήκος Τ20 στο Τόκιο, όπου και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όλοι μιλούν για τη σπουδαία κίνηση του Έλληνα αθλητή, ο οποίος μόλις είδε τον Μαλαισιανό συναθλητή του να τραυματίζεται, έτρεξε αμέσως προς το μέρος του να τον βοηθήσει. Όταν τραυματίστηκε στην πέμπτη του προσπάθεια ο Λατίφ Αμπντούλ Ρομλί, ο οποίος και κέρδισε τελικά το χρυσό μετάλλιο, ο Προδρόμου έτρεξε αμέσως να τον βοηθήσει, μπαίνοντας μέσα στο σκάμμα.

Στη συνέχεια, στάθηκε στο πλάι του Μαλαισιανού Παραολυμπιονίκη και τον «χτύπησε» χαϊδευτικά στο κεφάλι, όταν οι γιατροί ήρθαν να τον πάρουν με αναπηρικό καροτσάκι.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή σε ανάρτηση της στο Facebook, τα ξένα ΜΜΕ εκθειάζουν το ενδιαφέρον και τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο Έλληνας αθλητής αμέσως μετά τον τραυματισμό του Ασιάτη.

«Υπόκλιση στον Θανάση Προδρόμου, για το ήθος του και το Fair Play! Όλα τα social media, “μιλάνε” για την σπουδαία κίνηση του Θανάση Προδρόμου να βοηθήσει τον Μαλαισιανό αθλητή, Latif Romly όταν εκείνος τραυματίστηκε στο σκάμμα κατά τη διάρκεια της 5ης προσπάθειας.

Τα ξένα ΜΜΕ εκθειάζουν το ενδιαφέρον και τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο Έλληνας αθλητής αμέσως μετά τον τραυματισμό του Ασιάτη, δείχνοντας παράλληλα πλάνα από τη στιγμή εκείνη.

«Μεγάλη αγκαλιά από Μαλαισία», «Όλη η ομορφιά του αθλητισμού στην κίνηση του Έλληνα αθλητή», «Ευχαριστούμε Ελλάδα», «Σεβασμός», «Συγχαρητήρια», «Είσαι Υπέροχος» είναι μερικά μόνο απ` όλα όσα γράφονται και παρουσιάζονται στα ξένα ΜΜΕ για τον παιδί από τον Άγιο Αθανάσιο», γράφει χαρακτηριστικά η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

*με στοιχεία από το iefimerida.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected