Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στον Πιερικό ο Daniel Sudar, τραυματίστηκε σοβαρά ο Δεμηρτζόγλου

Μεταγραφή από Σερβία για τον Πιερικό, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Σούνταρ.

Ο 23χρονος (28/01/1998) Κροάτης μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στη Βιέννη της Αυστρίας και τελευταία του ομάδα ήταν η Ζλάτιμπορ στη Σερβία. Έχει παίξει επίσης σε Βίνερ Λίνιεν, Σπράτσερν, Στάντλαου, Γκάμπλιτς, Νόσιταντ Β, Βόλκεσντορφ κτλ.

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Κώστας Δεμηρτζόγλου, που τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας και χρειάστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείου, καθώς υπέστη κάταγμα περόνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση του Κροάτη ποδοσφαιριστή Daniel Sudar (γεν. 1998, μέσος).

Ο Daniel αγωνίζεται στον άξονα, έχει ύψος 1,90 μ. και προηγούμενη ομάδα του ήταν η FK Zlatibor, που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας (Super liga Srbije).

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες, με υγεία και το ιστορικό (Π) στο στήθος.

Να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας, πως ο Πιερικός θα συνεχίσει δυναμικά τις προσθήκες όπως είχε δεσμευτεί. Η συνέπεια της διοίκησης με την στήριξη του Δημάρχου μας Κώστα Κουκοδήμου, συμβάλουν τα μέγιστα στο καλό οικογενειακό κλίμα σε όλη την ποδοσφαιρική μας οικογένεια.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η μισθοδοσία Αυγούστου σε προσωπικό, προπονητές και παίκτες με τα μηνύματα που λαμβάνονται από κάθε ορίζοντα να πιστοποιούν, ότι ο Πιερικός αποτελεί μια από τις πλέον συνεπείς και αξιόπιστες ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα.

Μας στεναχώρησε ο σοβαρός τραυματισμός ενός εκ των πολυτιμότερων παικτών μας στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα στη Λάρισα. Ο Κωστής Δεμηρτζόγλου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, μετά από δολοφονικό χτύπημα αντιπάλου «ποδοσφαιριστή» στα πρώτα λεπτά του χθεσινού «φιλικού» του γηπέδου της Φιλιππούπολης. Άμεσα μεταφέρθηκε στην ορθοπεδική του νοσοκομείου, όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας και μετά από παραμονή τριών ωρών εκεί, επέστρεψε υποβασταζόμενος στην Κατερίνη για δρομολογηθεί το χειρουργείο που θα αποκαταστήσει τη ζημία στο τραυματισμένο του πόδι (κάταγμα περόνης). Δίπλα του βρισκόταν συνεχώς ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Πιερικός, ενώ στο νοσοκομείο μετέβησαν και ο πρόεδρος με τον τεχνικό διευθυντή, για να μεταφέρουν τον ποδοσφαιριστή στην Κατερίνη. Τόσο ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, όσο ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, δήλωσαν άμεσα πως βρίσκονται δίπλα στον ποδοσφαιριστή και θα γίνει ότι χρειαστεί για να αποκατασταθεί το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Παρελθόν για την ομάδα μας αποτελεί ο Κώστας Χατζηδίμπας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εκδήλωσε την επιθυμία να αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο και να ζήσει εκεί το ποδοσφαιρικό του όνειρο. Ο Πιερικός είναι ιστορικός σύλλογος, δε στηρίζεται σε παίκτη ή παίκτες αλλά στην ομάδα, στην ποδοσφαιρική μεγάλη του οικογένεια. Εύχεται λοιπόν καλή επιτυχία στον Κωνσταντίνο και να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρο του.

Τέλος, την ερχόμενη Τετάρτη (8/9, 19.00΄), ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του, Ά ΔΑΚ Κατερίνης, την Β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα σε εφαρμογή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected