Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Οι φίλαθλοι του Άχθου Αρούρη έκαναν κρατήσεις στα… δεκαεξάστερα ξενοδοχεία της περιοχής για το ματς με τον Ερμή Τριλόφου

Μια ακόμη επική ανακοίνωση από πλευράς Άχθου Αρούρη, ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης για το Κύπελλο Ημαθίας με αντίπαλο τον Τρίλοφο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, παίκτες και φίλαθλοι ζουν και αναπνέουν για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και η ζήτηση για το ματς έχει σπάσει κάθε ρεκόρ καθώς οι κρατήσεις για τα… δεκαεξάστερα ξενοδοχεία της περιοχής, έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Η ανακοίνωση :

“It’s coming home (?)

Είναι γεγονός. Χθες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση κυπέλλου αλλά και του λειψού πρωταθλήματος των δέκα ομάδων της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το Σάββατο αυτό και ώρα 17:00, στο γήπεδο του Τριλόφου, ο Άχθος Αρούρης δίνει το πρώτο του επίσημο αγώνα για τη νέα σεζόν, που αφορά το κύπελλο. Αντίπαλος μας, ο Ερμής Τριλόφου.

Ήδη στα δεκαεξάστερα ξενοδοχεία και στα υπόλοιπα καταλύματα της περιοχής, έχουν εξαντληθεί οι θέσεις διαμονής από τους διψασμένους οπαδούς μας. Οι αεροπορικές και τα λιμάνια δεν μας σηκώνουν τα τηλέφωνα, αφού έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια από τα Αρούρια.

Ο πανζουρλισμός που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών είναι δεδομένος. Το ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής :

Θα μπορέσει ο Άχθος Αρούρης να κλέψει την εκτός έδρας νίκη, μαζί και τα ιπτάμενα και βρωμερά σανδάλια του Ερμή ;
Και αν τύχει να είναι ανάδρομος ο Ερμής ;
Ε τότε μολότοφ εμείς.
Θα γίνει ο Ερμής αγγελιοφόρος της πρόκρισής μας ;
Ή θα είναι αυτός που θα αφοδέψει την ταφόπλακά μας ;

Ότι και αν γίνει το σίγουρο είναι πως θα το γλεντήσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.

Διότι το ξεχνάμε πολλές φορές όλοι μας, πως το ποδόσφαιρο σ’ αυτές τις κατηγορίες ειδικά, είναι ένα παιχνίδι, το ζούμε για να το διασκεδάσουμε με όλη μας τη ψυχή. Παίκτες, φίλαθλοι προπονητές, περιμένουμε αυτές τις μέρες σαν τρελοί, γιατί είναι η δική μας γιορτή, η γιορτή του λαού.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected