Super League 1 - Μεταγραφές

Οριστικά “κυανόλευκος” ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Η ΠΑΕ Ιωνικός προχώρησε σε μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή και ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1994 στον Κορινό της Πιερίας και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ έφτασε μέχρι την ανδρική ομάδα καταγράφοντας συνολικά 53 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ.

Από εκεί και πέρα αγωνίστηκε δανεικός στον Αιγινιακό και στην κυπριακή Ομόνοια για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στην ιταλική Μπρέσια. Tο καλοκαίρι του 2018 ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Άρη.

Τον Φεβρουάριο του 2020 ο Έλληνας μπακ πήρε μεταγραφή στη Σλοβακία για λογαριασμό της Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της σεζόν. Τη σεζόν 2020-21 ξεκίνησε στη Σπάρτακ Τρνάβα, ενώ από τον Γενάρη του 2021 μέχρι το τέλος της σεζόν έπαιξε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έχει υπάρξει μέλος όλων των «μικρών» Εθνικών ομάδων της Ελλάδας.

Στην ηλικία των 18 ετών, ήταν βασικός παίκτης της Εθνικής μας ομάδας U20 που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 του 2013, το οποίο διεξήχθη στην Τουρκία. Συνολικά αριθμεί 17 συμμετοχές με το εθνόσημο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected