Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Γιάννης Μπλούκας! Η δήλωση του στο sportsup.gr

Ένας ποδοσφαιριστής που από τη μικρή ηλικία διακρίθηκε για το ταλέντο του, αλλά πάνω απ όλα τον χαρακτήρα του, αποφάσισε να σταματήσει πρόωρα την καριέρα του.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπλούκα, που σε ηλικία 24 ετών (23/08/1997) αποφάσισε να “κρεμάσει” τα παπούτσια του και να αφιερωθεί πλέον στην επαγγελματική του καριέρα.

Με τη λήξη της σεζόν, ο Ημαθιώτης αμυντικός (με καταγωγή από τη Βεργίνα) επέστρεψε στην Ημαθία για λογαριασμό της Νίκης Αγκαθιάς, έπειτα από τέσσερα χρόνια στον ΑΟ Αγίου Νικολάου (ένας τίτλος στο τοπικό Λασιθίου και άνοδο στη Γ Εθνική), φοιτώντας παράλληλα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Παρ όλα, αυτά ο πρώην παίκτης του ΜΑΣ Βεργίνας, του Μακροχωρίου (2013 έως 2015 στη Γ Εθνική με 26 συμμετοχές και ένα γκολ) και Νηρέα Βέροιας, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και όπως εξηγεί ο ίδιος στο sportsup.gr, έχει τους λόγους του.

Η δήλωση του :

“Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω μια και καλή τα γήπεδα! Αποφάσισα ότι όταν κάτι δεν σε ευχαριστεί και δεν σε γεμίζει άλλο, είναι καλύτερα να το αφήσεις παρά να σε αφήσει.

Καλύτερα να φεύγεις νωρίς με το κεφάλι ψηλά…

Ευχαριστώ αυτούς οι οποίοι ξέρουν ποιοι είναι και τι έχουν κάνει για εμένα. John blou is out!”

Εμείς θα του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected