Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση στα πέναλτι για τον ΠΑΣ Αχέρων

Τον αποκλεισμό από την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε η Αλεξανδρούπολη FC. Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, ο Αχέρων Καναλακίου επικράτησε 4-3 στα πέναλτι και πήρε αυτός την πρόκριση στην Γ’ φάση.

Στην διαδικασία των πέναλτι ο Κώστας Πατσιώρας εκτέλεσε το πρώτο πέναλτι ευστοχώντας απέναντι στον Βλάχο. Το ίδιο έκανε και ο Τσούτσης αμέσως μετά ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ακολούθησε ο Μαλτέζος για την Αλεξανδρούπολη, με τον γκολκίπερ του Αχέροντα να αποκρούει στην δεξιά του γωνία. Ο Καπίας σκόραρε στην συνέχεια κάνοντας το 1-2. Ο Παπάζογλου βρέθηκε στην άσπρη βούλα για το 2-2 και ο Φράγκος έκανε το 2-3. Ο Αμπραχαμιάν σούταρε στο 4ο πέναλτι, ο Βλάχος απέκρουσε, ενώ και ο Συριτούδης έβγαλε το πέναλτι του Ζδράβου αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς μετά το εύστοχο πέναλτι του Γκαϊδατζή, ο Κυριάκος έκανε το 3-4 και έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στο Καναλάκι.

Στην κανονική διάρκεια όλα ξεκίνησαν εξαιρετικά για τους Εβρίτες, με τον Νάση Στοΐνοβιτς να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πατσιώρα για το 1-0 στο 51′. Στο 57′ ο Αχέρων έχασε πέναλτι, με τον Βέρμπη να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Συριτούδη, Σε αντεπίθεση, ο Βασιλειάδης στο 65′, ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα από την Πρέβεζα.

Συνθέσεις

Αλεξανδρούπολη FC : Συριτούδης, Δορουγιδένης, Στοΐνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Μπαρμπαγιάννης, Σιδηρόπουλος, Αμπραχαμιάν, Πατσιώρας Κ., Ρουμπιές, Στοΐνοβιτς Αθ., Σιώπης.

Αχέρων Καναλακίου : Βλάχος, Κωνστααντίνου, Φράγκος, Κανταρτζής, Βασιλειάδης, Κυριάκης, Ζδράβος, Πότσης, Εμβραϊζόγλου, Ροβίνας, Βέρμπης.

*ενημερώνονται οι αλλαγές

**sportsaddict.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected