Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Στην…Τσίτα ο Άρης και πρόκριση! (photos)

Με τον Κώστα Τσίτα για δεύτερο σερί ματς οδηγό και σκόρερ ο Άρης Σούδας συνεχίζει το ταξίδι του στο Κύπελλο Ελλάδας… Με δύο γκολ του υψηλόσωμου επιθετικού η χανιώτικη ομάδα λύγισε την αντίσταση του Χαραυγιακού με 2-1.

Όπως κόντρα στον Καραβά, έτσι και με τον Χαραυγιακό ο Άρης βρήκε σχετικά γρήγορα το γκολ, με τους Παπαθανασίου και Τσίτα να δρουν ξανά. Από σέντρα – σουτ του πρώτου ο δεύτερος με τακουνάκι πέτυχε το 3ο γκολ του σε δύο ματς μετά από την επιστροφή του στη Σούδα για το 1-0 στο 17′.

Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα ο Άρης προσπάθησε να ψάξει και το δεύτερο γκολ, έχοντας ένα καλό σουτ του Παπαθανασίου στο 37′, που κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό μετά ήρθε η πρώτη διορθωτική κίνηση από τον Νίκο Μαναρώλη με την είσοδο του Παπαδάκη αντί του Τσίγκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και εκμεταλλεύτηκαν τη… μουδιασμένη είσοδο του Άρη, φτάνοντας με ευκολία στην περιοχή του Καλαμαρίδη. Ο Κουτσούμπας δε… σημάδεψε σωστά στο 48′, αλλά το έπραξε στο 53′ από ασίστ του Δραμουντάνη για το 1-1. Με τον ίδιο παίκτη ο Χαραυγιακός “άγγιξε” και το δεύτερο γκολ αλλά ο Καλαμαρίδης έσωσε την εστία του.

Με την παράταση να μοιάζει… κοντά ο Άρης βρήκε τη λύση με τα επιθετικά του όπλα να συνεργάζονται ξανά και τον Τσίτα να αξιοποιεί ασίστ του Νικόλτση για το 2-1 στο 87′.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Άρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Καλαμαρίδης, Κοκκινάκης (64′ λ.τ. Μπακογιάννης), Στεφανίδης, Βασιλάκης, Βαρδάκης, Φέζγκα (90+2′ Σελάμης), Ροκάκης, Παπαθανασίου, Νικόλτσης, Τσίγκας (38′ Παπαδάκης), Τσίτας.

Χαραυγιακός (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βακερλής, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος, Κουτσοποδιώτης, Σουβατζόγλου (90′ Στέργιος), Αγγελόπουλος, Δραμουντάνης, Κουκοβίνης, Πλούμης, Κουτσούμπας, Καλόφωνος (83′ Κουτσογκίλας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected