Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : Ούτε η Λάτσιο στάθηκε εμπόδιο στη Μίλαν (vid)

Η Μίλαν δεν δυσκολεύθηκε απέναντι στη Λάτσιο, καθώς νίκησε με σκορ 2-0 και έκανε το τρία στα τρία, παραμένοντας στην κορυφή της Serie A.

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Μίλαν δεν δυσκολεύθηκε απέναντι στη Λάτσιο, της οποία και επιβλήθηκε με σκορ 2-0 στο «Σαν Σίρο». Έτσι η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην κορυφή με εννέα βαθμούς.

Πρωταγωνιστές για τους «ροσονέρι» ήταν οι Ραφαέλ Λεάο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, οι οποίοι με τα γκολ τους στο 45′ και το 67′ αντίστοιχα, έδωσαν τη νίκη και την κράτησαν στην πρώτη θέση. Από την άλλη πλευρά οι Λατσιάλοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα και πλέον είναι 6οι με έξι βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μίλαν είχε τον έλεγχο του αγώνα, προσπαθώντας να βρει χώρους για να διασπάσει την άμυνα της Λάτσιο. Οι «ροσονέρι» κατέγραψαν 11 τελικές στο πρώτο μέρος, με μόλις δύο να βρίσκουν εστία και τη μία να είναι γκολ. Συγκεκριμένα, λίγες στιγμές πριν την ολοκλήρωση του 45λέπτου, ο Λεάο, υποδέχθηκε την πάσα του Άντε Ρέμπιτς και κρατώντας την ψυχραιμία του έγραψε το 1-0. Μάλιστα ο Κεσιέ αστόχησε σε πέναλτι για τους Μιλανέζους με σκορ να παραμένει ως έχει.

Στο δεύτερο μέρος, η Λάτσιο πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες αφού κυνηγούσε στο σκορ, με αποτέλεσμα η Μίλαν να βρίσκει χώρους και να χτυπά στις αντεπιθέσεις. Με αυτόν τον τρόπο ήρθε και το 2-0 για τους παίκτες του Πιόλι. Οι «ροσονέρι» βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Ρέμπιτς να στρώνει τη μπάλα στον Ιμπαΐμοβιτς και τον Σουηδό να μη λαθεύει σε κενή εστία, κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Συνθέσεις

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι) : Μανιάν, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κεσιέ (61′ Μπακαγιόκο (74′ Μπενασέρ), Φλορέντσι (61′ Σαλεμάκερς), Ντίας (80′ Μπάλο), Λεάο (60′ Ιμπραχίμοβιτς), Ρέμπιτς

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι) : Ρέινα, Μάρουσιτς (64′ Λατσάρι), Φελίπε, Ατσέρμπι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (74′ Μπάσιτς), Λέιβα, Αλμπέρτο, Πέδρο (84′ Μόρο), Ιμόμπιλε (84′ Μουρίκι), Άντερσον (64′ Τζακάνι)

Tο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 11/9

Έμπολι – Βενέτσια  1-2
Νάπολι – Γιουβέντους  2-1
Αταλάντα – Φιορεντίνα  1-2

Κυριακή 12/9

Σαμπντόρια – Ίντερ  2-2
Κάλιαρι – Τζένοα  2-3
Σπέτσια – Ουντινέζε  0-1
Τορίνο – Σαλερνιτάνα  4-0
Μίλαν – Λάτσιο  2-0
Ρόμα – Σασουόλο (21.45)

Δευτέρα 13/9

Μπολόνια – Βερόνα (21.45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected