Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωσε Βασιλείου και Μάρκου ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Συνέχεια στις μεταγραφές για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που μετά τους Νίκου, Μελιόπουλο και Παπαδόπουλο ανακοίνωσε σήμερα δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Γιάννη Βασιλείου (18 ετών, ακραίος αμυντικός) από την Αναγέννηση Κολινδρού, πριν στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (8 συμμετοχές τη σεζόν 2019/2020) και Φανούρη Μάρκου (16 ετών, μέσος) από τη Θύελλα Σταυρού και πριν στον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Οι ανακοινώσεις :

“Η πρόεδρος Γιώτα Μαυροπούλου και το Δ.Σ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον ταλαντούχο Ακραίο αμυντικό Γιάννη Βασιλείου γεννηθείς 2003.

Ο Βασιλείου έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες : ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Κολινδρό. Του ευχόμαστε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες!”

 

“Η πρόεδρος Γιώτα Μαυροπούλου και το Δ.Σ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον ταλαντούχο δεξί χαφ Φανούρη Μάρκου γεννηθείς 2005.

Ο Μάρκου έχει αγωνιστεί στην ομάδα Αστέρα Αλεξάνδρειας και Θύελλα Σταύρου. Του ευχόμαστε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected