Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές ο Πιερικός, στο ρόστερ και ο Αλέξανδρος Ζούρκος

Η απελευθέρωση των μεταγραφών μετά την κατάργηση των αδειοδοτήσεων, δίνει τη δυνατότητα στον Πιερικό να προχωρήσει στην περαιτέρω ενίσχυση.

Προς αυτή την κατεύθυνση, οι “μελανόλευκοι” προχώρησαν στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, που θα βοηθήσουν σημαντικά τη νέα σεζόν στη Super League 2.

Ο λόγος για τον Θανάση Παντελιάδη (06/09/1987, ακραίος αμυντικός) από τη Ξάνθη, που επιστρέφει στον Πιερικό μετά το 2011, τον 25χρονο (15/05/1996) Ημαθιώτη ακραίο αμυντικό, Αλέξανδρο Ζούρκο που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε στον Θεσπρωτό και τον 19χρονο (25/09/2002) μπακ, Πέτρο Πέλκα που αγωνίστηκε πέρσι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν με ικανοποίηση την απόκτηση του Θανάση Παντελιάδη (ακραίος αμυντικός, γεν 1987). Έμπειρος Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις στις δυο μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε και θα αποτελέσει σίγουρα ηγετική φυσιογνωμία στον Πιερικό μας.

Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι από σήμερα και ο Αλέξανδρος Ζούρκος (κεντρικός αμυντικός, γεν. 1996), με καταγωγή από την γειτονική Ημαθία. Σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας και παίκτης με εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο 19χρονος δεξιός μπακ-χαφ Πέτρος Πέλκας, συμμετέχει από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας στην ομάδα, έχει αγωνιστεί επίσης και σε αρκετά φιλικά και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο τεχνικό Τιμ της ομάδας. Έρχεται από τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Κ19 της Λαμίας και την Κ17 του Άρη.

Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε ολόψυχα πολλές επιτυχίες με υγεία και το (Π) στο στήθος!”.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected