Super League 1

Δεν υπάρχει η ατυχία του Πέδρο Κόντε, χάνει σχεδόν όλη τη σεζόν!

Δυσάρεστα ήταν τα αποτελέσματα από την μαγνητική του Πέδρο Κόντε με τον Ισπανόα να έχει υποστεί ρήξη χιαστού κάτι που σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πέδρο Κόντε υπέστη ρήξη χιαστού κάτι που σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Ισπανός επιθετικός το πρωί της Δευτέρας έκανε μαγνητική η οποία έδειξε το πρόβλημα στον χιαστό και άμεσα την Πέμπτη (23/9) μπαίνει χειρουργείο.

Την επέμβαση θα κάνει ο γιατρός της ομάδας κ. Ριστάνης στο Metropolitan των Αθηνών και πλέον ο ΠΑΣ και ο Ηρακλής Μεταξάς θα πρέπει να μάθουν να ζήσουν για το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς το μεγάλο όπλο της ομάδας.

Ο χρόνος αποθεραπείας του Κόντε αναμένεται να είναι το λιγότερο έξι μήνες οπότε ίσως προλάβει κάποια από τα ματς των πλέι οφ ή των πλέι άουτ. Το σίγουρο είναι ότι ο σοβαρός τραυματισμός του Ισπανού φορ αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους Ηπειρώτες οι οποίοι θα πρέπει να πορευτούν με Μιλιντσεάνου και Περέα μέχρι τον Ιανουάριο όταν και ο ΠΑΣ θα βγει στην αγορά για την εύρεση ενός επιθετικού.

*gazzetta gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected