Κατηγορίες
Super League 1

Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης

Την ευκαιρία στον Τζιανλούκα Φέστα δίνει ο Απόλλων Σμύρνης… Ο 52χρονος Ιταλός προπονητής θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Πετράκη στους «κυανόλευκους».

Ο Φέστα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας λόγω της διπλής θητείας του στην ΑΕΛ. Μια απόλυτα επιτυχημένη τη σεζόν (2018-19) και πέρσι, που παρά το ντεμαράζ της Λάρισας από τον Ιανουάριο που ανέλαβε δεν κατάφερε να σώσει την κατηγορία.

Όπως αναφέρει το a-sports.gr, ο Φέστα έχει συμφωνήσει προφορικά και εντός της Πέμπτης (23/9) θα είναι στην Αθήνα για τις τελικές συνομιλίες… Εφόσον, λοιπόν, κυλήσουν όλα ομαλά και στα διαδικαστικά ο Ιταλός κόουτς θα πιάσει δουλειά αμέσως για να κάτσει στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τη Δευτέρα (27/9) στο ματς της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 με τον Ιωνικό στη Ριζούπολη.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Φέστα είχε δείξει ενδιαφέρον να αναλάβει τον Απόλλωνα Σμύρνης και το καλοκαίρι, αλλά τότε είχε προκριθεί η λύση Πετράκη.

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έγιναν κι άλλες επαφές ανάμεσα στις οποίες δεν ήταν ο Δέλλας, όπως κυκλοφόρησε, καθώς ο πρώην προπονητής του Παναιτωλικού δεν μπήκε ποτέ στην… εξίσωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected