Αθλήματα

Στον Ολυμπιακό ο Βλάντισλαβ Οστρούσκο

Σε μία εξαιρετική κίνηση, τουλάχιστον από πλευράς περγαμηνών και βιογραφικού, προχώρησε ο Ολυμπιακός, που συμφώνησε με τον 35χρονο Βλάντισλαβ Οστρούσκο.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, ο διεθνής Ουκρανός δεν θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Σέρβο Ρακότσιγια που υπέστη ρήξη χιαστών, αλλά υπάρχει περίπτωση να αλλάξει και σημαντικά την ποιότητα των Πειραιωτών στην επίθεση.

Πρόκειται για πολύ έμπειρο αθλητή που αγωνίζεται στα κύπελλα Ευρώπης από το 2007, ενώ για πολλά χρόνια έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα 16 χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει σημειώσει 400 γκολ!

Επίσης ο δίμετρος (2,02 μ.) περιφερειακός είναι ο εν ενεργεία πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ουκρανίας με 123 γκολ σε 49 παιχνίδια, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας στο ΕURO 2020 σκοράροντας 12 φορές στα 3 ματς του ομίλου.

Ο Οστρούσκο έχει ένα πολύ βαρύ βιογραφικό με τον Ολυμπιακό να είναι η 14η ομάδα της μεγάλης καριέρας του, ενώ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 12 πρωταθλήματα!

Ο Ουκρανός ξεκίνησε από την ΖΤR Ζαπορόζιε και στην συνέχεια έπαιξε σε Νέβα (Ρωσία), Μότορ (Ουκρανία), Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία), Σουργκόι (Ουγγαρία), Μπάγια Μάρε (Ρουμανία), Μέσκοφ Μπρεστ (Λευκορωσία), Καντέτεν Σαφχάουζεν (Ελβετία), Άζοτι Πουλάβι (Πολωνία), Eurofarm (Βόρεια Μακεδονία), Σέλκα Εσκισεχίρ (Τουρκία), Αλ Ραγιάν (Κατάρ) και Σινφίν Κατάμπρια (Ισπανία).

Η τελευταία του ομάδα ήταν η Ισπανική Σινφίν στην Λίγκα Ασομπάλ την περσινή σεζόν, όπου και σκόραρε 40 φορές σε 12 αναμετρήσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected