Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με δύο γκολάρες η εκτός έδρας νίκη της Πόρτο (vid)

Με δύο απίστευτης ομορφιάς τέρματα πέρασε η Πόρτο από την έδρα της Ζιλ Βιθέντε, επικρατώντας με 1-2, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν ο Μεχντί Ταρέμι και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Σαμουέλ Λίνο.

Οι «Δράκοι», για την 7η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, με δράστη τον Μεχντί Ταρέμι που κατάφερε να πετύχει ένα απίθανο γκολ, παίρνοντας την μπάλα στα πόδια του, πίσω από την σέντρα του γηπέδου.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βρέθηκε μακριά από την εστία του και ο Ιρανός φορ, επιχειρώντας ένα σουτ από πολύ μεγάλη απόσταση, κατάφερε να πετύχει ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα, που γρήγορα έγινε viral.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 1-1 αφού η Ζιλ Βιθέντε κατάφερε να ισοφαρίσει στο 24′, όμως η Πόρτο και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Πιο συγκεκριμένα, τα πάντα κρίθηκαν στο 89ο λεπτό, όταν ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Βιέιρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να διαμορφώσει με έναν εντυπωσιακό τρόπο το 2-1 για την Πόρτο.

το βίντεο δημοσίευσε το Sportime

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected