Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πέρασε το εμπόδιο του ΠΟ Φήκης η Νίκη Βόλου

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 η Νίκη Βόλου κέρδισε τον ΠΟ Φήκης και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν καταιγιστικό στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας ένα γκολ, έχοντας ένα δοκάρι και χάνοντας σωρεία κλασικών ευκαιριών για να «κλειδώσει» το ματς.

Αντιθέτως στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου εμφανίστηκε νωθρή και άνευρη με συνέπεια να δώσει θάρρος στους γηπεδούχους για να επισκεφτούν την εστία της. Ωστόσο και στην επανάληψη η βολιώτικη ομάδα είχε τις στιγμές της για να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ, χωρίς όμως επιτυχία.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Αντόνιο Ροχάνο στο 17’ μετά από ασίστ του Μιράντα. Αξίζει να σημειώσουμε την εντυπωσιακή εμφάνιση του Χοσέτε Μιράτα, ο οποίος όταν ενσωματωθεί πλήρως στο τακτικό κομμάτι της ομάδας του αναμένεται να κάνει τη διαφορά όχι μόνο στη Νίκη αλλά και στην κατηγορία.

το φιλμ του αγώνα στο Goalpost

Συνθέσεις

ΠΟ Φήκης (Τάκης Ρούσσας) :Ντάσκας, Γεωργάκης, Δρόσος, Γκαντιάς, Μωραΐτης (83’ Γερέντες), Καλαμάρας (83’ Μπακάλης), Μπέτσας (75’ Ζέρβας), Τζελής, Ιωάννου (75’ Μακρής), Πολυζόπουλος (45’ Κοντογεώργος), Σκόνδρας

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης) : Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης (90+1’ Μέτσε), Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (90+1’ Μπόσιο), Μιράντα (72’ Τζοβάρας), Κάσσος (67’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο (67’ Τζιώρας)

Tα αποτελέσματα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected