Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση με Τετέι στο 88′ για την Κηφισιά

“Δια πυρός και σιδήρου” η πρόκριση της ΑΕ Κηφισιάς, που έκαμψε στο τέλος της αντίσταση του ΑΟ Νέας Αρτάκης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με εκτέλεση πέναλτι του Ντοριβάλ, όμως η ‘απάντηση του ΑΟΝΑ ήταν άμεση, όταν μετά από σέντρα του Μεγάλου ο Καραμπάς με προβολή ισοφάρισε 1-1 στο 22′.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και αμφίρροπο, με την ομάδα της Κηφισιάς να παίρνει τελικά τη νίκη-πρόκριση χάρις στο γκολ του Τετέι με σουτ έξω απ’ την περιοχή στο 88′ και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν στο λίγα λεπτά που είχαν στη διάθεση τους.

Γενικότερα ο ΑΟΝΑ είχε πολύ καλή εικόνα απέναντι σε αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, χάνοντας την πρόκριση στις λεπτομέρειες.

Συνθέσεις

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Νίκος Κουρμπανάς): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Τσατσαρώνης (80′ Αρκούδας), Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου (68′ Χατζηστάμου), Παπαδάκης, Ντελέκος, Ζιγκερίδης (68′ Μεγάλος), Εσκουρέντο (75′ Ζαχαρόπουλος), Σταματάκος.

ΑΕ Κηφισιάς (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Παυλάκης, Παπασάββας (80′ Τζέλη), Οικονομίδης (46′ Πρίτσας), Ντοριβάλ (90’+ Μκριτσιάν), Καραγκούνης (66′ Κρητίκος), Τετέι, Γιαννιτσάνης (66′ Γκότοβος)

*με στοιχεία από το eviasports

Tα αποτελέσματα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected