Ποδόσφαιρο Κόσμος

LaLiga : Νέο… μπλόκο στη Βαλένθια (vid)

Στο 0-0 έμειναν Κάντιθ και Βαλένθια, σε ένα κακό παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες.

Με αυτόν τον βαθμό οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 7 στο φετινό πρωτάθλημα, στήνοντας… μπλόκο στις νυχτερίδες που για 4ο σερί παιχνίδι δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν και αρχίζουν να «ξεφουσκώνουν μετά το 3/3 στην εκκίνηση της La Liga.

Στον αγωνιστικό χώρο του «Estadio Nuevo Mirandilla», οι «νυχτερίδες» κυριάρχησαν απόλυτα και ήταν η μοναδική ομάδα που προσπάθησε πραγματικά για τη νίκη. Ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και μοιραία το 0-0 ήταν το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Μπορδαλάς ξεκίνησε καλύτερα και είχε τις στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα μακρινά σουτ που επιχείρησαν οι παίκτες του Ισπανού προπονητή δεν βρήκαν στόχο. Στόχοες της Κάντιθ ήταν να προφυλάξει την εστία της, με τον Άλβαρο Θερβέρα να κλείνει όλους τους διαθέσιμους χώρους και να ελέγχει με αυτό τον τρόπο το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα παρέμεινε απαράλλαχτη, με τη Βαλένθια να προσπαθεί, αλλά την Κάντιθ να αμύνεται αποτελεσματικά. Τελευταία καλή ευκαιρία για τις «νυχτερίδες» ήταν με τον Γκέδες στο 89΄, αλλά ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Κάντιθ να πηγαίνει στους 8 βαθμούς, έχοντας μόλις ένα τρίποντο σε οχτώ αγώνες, ενώ η Βαλένθια έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι μακριά από τη νίκη, φτάνοντας στους 12 βαθμούς.

Συνθέσεις

Κάντιθ (Αλβάρο Θερβέρα) : Λεντέσμα, Ίσα Καρκελέν, Εσπίνο, Φάλι (78’ Κάλα), Χαροϊάν, Γιόνσον (70’ Τσαπελά), Όσμαϊτς (59’ Αλέχο), Άλεξ (69’ Καλδερόν), Σάλβι, Αλαρκόν, Νεγρέδο (59’ Πέδρο Μπενίτο)

Βαλένθια (Χοσέ Μπαρδάλας) : Σίλεσεν, Λάτο, Φουλκιέ, Γκάμπριελ, Αλντερέτε (59’ Ντιακαμπί), Ντούρο, Βας, Γκιγιαμόν (78’ Ράτσιτς), Μούσα (85’ Βαγιέχο), Μάρκος Αντρέ (85’ Έλντερ Κόστα), Γουέδες.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Παρασκευή 1/10

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλαβές  1-0

Σάββατο 2/10

Οσασούνα – Ράγιο Βαγεκάνο  1-0
Μαγιόρκα – Λεβάντε  1-0
Κάντιθ – Βαλένθια  0-0
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (22.00)

Κυριακή 3/10

Έλτσε – Θέλτα (15.00)
Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης (17.15)
Χετάφε – Σοσιεδάδ (19.30)
Βιγιαρεάλ – Μπέτις (19.30)
Γρανάδα – Σεβίλλη (22.00)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected