Κατηγορίες
Super League 1

Τίτλοι τέλους μετά από 126 μέρες για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ποιος είναι ο υποψήφιος αντικαταστάτης

Τέλος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και επίσημα από την ΑΕΚ! Το βράδυ της Παρασκευής η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το φινάλε του Σέρβου τεχνικού μετά από κοινή μεταξύ τους συμφωνία.

Δήλωση έκανε και ο Μιλόγεβιτς στο επίσημο site της ΠΑΕ ανακοινώνοντας κι αυτός με τη σειρά του το φινάλε της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Ο Μιλόγεβιτς πάει αύριο στα Σπάτα για να χαιρετίσει παίκτες και συνεργάτες.

Κλείνει γρήγορα προπονητή η ΑΕΚ, στο προσκήνιο ο Γιαννίκης

Ξεκινάει άμεσα επαφές με προπονητές η Ένωση με τον Ελληνογερμανό τεχνικό να είναι ψηλά στη λίστα της.

Μετά το αιφνιδιαστικό αλλά όχι απρόσμενο διαζύγιο με τον Βλαντάν Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ κινείται για να κλείσει άμεσα προπονητή. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τις τελευταίες μέρες έδειχνε σκεπτικός και πιθανότατα ήταν επηρεασμένος από την κρούση από την Σαουδική Αραβία. Μόλις λοιπόν μετέφερε το ότι υπάρχει αυτή η πρόταση ο Δημήτρης Μελισσανίδης ΑΜΕΣΑ κίνησε τις διαδικασίες για να λυθεί η συνεργασία αφού δεν έκανε αποδεκτό το να συνεχίσει η ΑΕΚ με έναν προπονητή που έχει δεύτερες σκέψεις.

Στην ΑΕΚ δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη όμως ήδη έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ έχει μια μικρή λίστα με ελεύθερους προπονητές και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές. Μάλιστα ένα όνομα που αναμένεται να εξεταστεί πολύ σοβαρά είναι ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο Ελληνογερμανός τεχνικός δεν ανανέωσε την συνεργασία του με τα Γιάννενα και παρά τις προτάσεις που είχε δεν υπέγραψε πουθενά περιμένοντας ίσως την ευκαιρία για κάτι πιο μεγάλο. Είναι λοιπόν πιθανό την ευκαιρία αυτή να του την δώσει η ΑΕΚ. Είχε εξεταστεί και το καλοκαίρι από την ΑΕΚ όμως τελικά κατέληξε στον Μιλόγεβιτς αλλά τώρα οι συνθήκες έχουν αλλάξει κατά πολύ αφού η ΑΕΚ ξεκινάει με το σκεπτικό να κλείσει γρήγορα έναν προπονητή που να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και βέβαια να έχει ένα καλό επίπεδο και να έχει δείξει πράγματα.

Ο Γιαννίκης είναι σίγουρα μια τέτοια περίπτωση αφού ουσιαστικά μιλάμε για “Γερμανό προπονητή”, απόφοιτο της Σχολής Κολωνίας με πολύ πετυχημένο πέρασμα από τον ΠΑΣ με τον οποίο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια είναι πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να πάει σε ξένο τεχνικό από την ελεύθερη αγορά όμως ο χρόνος πιέζει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected