Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λευκαδίων

Τρεις ακόμη προσθήκες ανακοίνωσαν τα Λευκάδια.

Στους “κυανόλευκους” θα αγωνίζεται ο 45χρονος (30/05/1976) τερματοφύλακας Δημήτρης Αντιφάκος, που το καλοκαίρι του 2020 δήλωσε σε τοπική ιστοσελίδα πως αποχωρεί από την ενεργό δράση αλλά πέρσι φόρεσε ξανά τα γάντια του για λογαριασμό του Αχιλλέα Νάουσας, ο 19χρονος (01/04/2002) επιθετικός, Ραφαήλ Ηλίας από τον ΓΑΣ Κοπανού (14 συμμετοχές και ένα γκολ στην Α Ερασιτεχνική τη σεζόν 2019/2020) και ο 37χρονος (27/12/1984) επιθετικός, Ηλίας Κυριακίδης από τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου.

Η ανακοίνωση :

“Με τρεις σπουδαίες προσθήκες κλείνει το ρόστερ του ΠΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ αφήνοντας περιθώριο μόνο για κάποια ιδιαίτερη περίπτωση.

Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε συμφωνία με τον πολύπειρο τερματοφύλακα Δημήτρη Αντιφάκο τον οποίο έπεισε να ξεκρεμάσει τα γάντια του και να βοηθήσει αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι. Το βιογραφικό του πλούσιο τα λόγια περιττά. Βουνό καλώς όρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ!

Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με ένα σπουδαίο ταλέντο τον νεαρό Ραφαήλ Ηλία με καταγωγή από την Νάουσα. Ο 19χρόνος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και εκτός από τις ομάδες της περιοχής μας αξίζει να αν αναφέρουμε ότι πέρασε για ένα χρονικό διάστημα και από τον Ρέντη όπου εξετάστηκε από το μικροσκόπιο του Πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Και η τρίτη προσθήκη είναι αυτή του 35χρονου επιθετικού Κυριαζίδη Ηλία ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην γειτονική ομάδα του Άτλα Ζερβοχωρίου.

Το ΔΣ της ομάδας του ΠΑΣ σας καλωσορίζει στην οικογένεια μας και σας εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

Έτσι κλείνει το ρόστερ με μια 26αδα ποδοσφαιριστών με μέσο όρο ηλικίας τα 21,5 έτη. Αν υπάρξει άλλη κίνηση θα είναι μόνο κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Να αναφέρουμε ότι η ομάδα προετοιμάζεται καθημερινά παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα την Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα της Πατρίδας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό της ομάδας για την στήριξη του στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής και την ώθηση που έδωσε για την μεγάλη ανατροπή παρά την δύσκολη έκβαση που πήρε μετά την αποβολή στο 12ο λεπτό και το 0-2 σκορ στο πρώτο μισό του ημιχρόνου.

Εμείς τους καλούμε δίπλα μας και υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε και την ψυχή μας σε κάθε αγώνα για να τους κάνουμε χαρούμενους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected