Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Με…φόρα από πέρσι Giannis και Bucks! (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς ξεκίνησαν με νίκη την προσπάθειά τους για την υπεράσπιση του τίτλου του ΝΒΑ που κατέκτησαν πέρυσι.

Τα «ελάφια» υποδέχθηκαν στο «Fiserv Forum» τους Μπρούκλιν Νετς, τους οποίους δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου φέτος, και τους κέρδισαν με 127-104 παρότι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Ντόντι Ντι Βιντσέντζο, το Ρόντνεϊ Χουντ και τον Μπόμπι Πόρτις, ενώ έχασαν εξαιτίας τραυματισμού τον Τζρου Χόλιντεϊ. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος γκαρντ αποχώρησε με πρόβλημα στη δεξιά φτέρνα, έχοντας προλάβει να αγωνιστεί για 17.43’ (12π., ένα ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο).

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 32π. κι είχε ακόμα δεκατέσσερα ριμπάουντ, εφτά ασίστ, ένα κλέψιμο, δύο κοψίματα και τέσσερα λάθη.

Από 20π. σκόραραν οι Κρις Μίντλετον και Πατ Κόνατον, με τον πρώτο να έχει και εννέα ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ενώ 10π. με τέσσερα ριμπάουντ και έξι ασίστ είχε ο Γκρέισον Άλεν και 8π. με πέντε ριμπάουντ ο Μπρουκ Λόπεζ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τελείωσε με 6π., τέσσερα ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα κόψιμο και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έκανε το ντεμπούτο του στα παρκέ του «μαγικού κόσμου» με 0/2 δίποντα και δύο ριμπάουντ σε 1.16’. Δείτε, εδώ, το σχετικό βίντεο.

Ο Κέβιν Ντουράντ με 32π., έντεκα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ο Πάτι Μιλς με 21π. και ο Τζέιμς Χάρντεν με 20π., οκτώ ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ξεχώρισαν για τους Νεοϋορκέζους. Ο Νικ Κλάξτον είχε 12π. και εφτά ριμπάουντ και ο Τζο Χάρις 9π. Ο ανεμβολίαστος Κάιρι Ίρβινγκ έμεινε, φυσικά, εκτός.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης οι Μιλγουόκι Μπακς παρέλαβαν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Δείτε, εδώ, βίντεο και φωτογραφίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected