Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Έκλεισε Βασίλη Παπαδόπουλο για τον Ιανουάριο ο Πιερικός

Την οικονομική υγεία που έχει η ομάδα του Πιερικού, την οποία επισήμανε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο sportsup.gr πριν από ένα μήνα αποδεικνύει ο πρόεδρος Σταύρος Νατσιάβας

Ο νεαρός παράγοντας των “ασπρόμαυρων” κινήθηκε προς την κατεύθυνση να εντάξει ποδοσφαιριστές από τώρα για τον Ιανουάριο του 2022, όπως είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος και o Δήμαρχος, Κώστας Κουκοδήμος.

Η ιστορική ομάδα της Πιερίας προχώρησε σήμερα στην απόκτηση του 26χρονου (28/01/1995) επιθετικού, Βασίλη Παπαδόπουλου ο οποίος ήδη έχει ενσωματωθεί στην ομάδα. Τελευταίος του “σταθμός” ήταν ο Ιάλυσος Ρόδου, με τον οποίο είχε 18 συμμετοχές και 4 γκολ στη Football League, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Καβάλα, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, Καρμιώτισσα, Ένωση Παραλιμνίου, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΠΑΟΚ U20.

Την ίδια τακτική θα συνεχίσει η ομάδα της Πιερίας, καθώς τα οικονομικά της της επιτρέπουν να εντάξει στο ρόστερ της όποιον παίκτη κριθεί ότι θα είναι απαραίτητος. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις (ενόψει και της αδειοδότησης της ομάδας) να ενισχυθεί όσο χρειαστεί ώστε να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected