Κατηγορίες
Αθλήματα

Ηττήθηκε αλλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του European Cup η Δράμα

Η νίκη στον πρώτο αγώνα, στο Άργος, με 26-30, αποδείχθηκε θεμέλιος λίθος για τη Δράμα ’86, που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του European Cup, παρά τη σημερινή της ήττα με 28-29.

Η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη είχε τρεις ηχηρές απουσίες (Παπάζογλου, Χαϊτίδης, Πολύδωρος), τις οποίες όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Διομήδη για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ από τον πρώτο αγώνα.

Με ηγέτη τον Μάλλιο, ο Διομήδης κατάφερε να φτάσει σε διαφορά πρόκρισης (21-25) στο 51′, όμως στα τελευταία λεπτά οι Δραμινοί βρήκαν τα πολύτιμα γκολ που έψαχναν για να μειώσουν τη διαφορά και να πάρουν την πρόκριση, έχοντας ως πιο παραγωγικό τον Νίκολιτς με 9 γκολ.

Δράμα ’86 (Βαλαβάνης): Καφαντάρης 3, Μπουγκαρίνοβιτς 4, Νίκολιτς 9, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Τορνικίδης, Τοζακίδης, Τόσκας 6, Τουνγκελίδης, Καλαϊτζίδης, Καβάζης, Δεμερτζίδης, Κουρτίδης, Παπαδόπουλος 2, Κρανιώτης, Σίνα 4.

Διομήδης Άργους (Βασιλόπουλος): Σεβέλεφ 3, Ζιβάνια, Τζίμπουλας 7, Τσέγιοβιτς, Χιόνης, Γ. Μούγιτς 3, Μάλλιος 9, Κωστούλας, Αναγνωστόπουλος 1, Σιατιρλής, Μάνθος 2, Τσερνικάου, Πατασούρι, Κρεμαστιώτης, Τζ. Μούγιτς 4, Ολιβέιρα.

Διαιτητές: Ντοϊτσίβοφ, Γκορέτσοφ (Βουλγαρία). Δίλεπτα: 1-4. Πέναλτι: 2/3 – 3/3

*“Γλυκιά ήττα” πρόκρισης για τη Δράμα | e-HandBall.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected