Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρόκριση και νέο ρεκόρ για τον Τσιτσιπά! (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε χωρίς να απωλέσει σετ τον Grigor Dimitrov στη δύσκολη πρεμιέρα του στη Βιέννη και έφτασε τις 55 νίκες στη φετινή σεζόν, κάνοντας νέο προσωπικό ρεκόρ.

Όπως αναφέρει το tennisnews, o Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε την πρόκληση του Dimitrov στην πρεμιέρα του στο Erste Bank Open, κερδίζοντάς τον με 7-6 (6), 6-4, για να μπει στους “16” της Βιέννης και να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πέρσι από τον Βούλγαρο στο ίδιο γήπεδο.

Αυτή ήταν η 55η νίκη για τον Στέφανο στη φετινή σεζόν (55-16). Έχει περισσότερες νίκες από κάθε άλλον παίκτη, με τους Daniil Medvedev (50-11) και Casper Ruud (50-13) να ακολουθούν με 50 νίκες, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του έφτασε τις 55 νίκες σε μια μόνο σεζόν.

Η προηγούμενη καλύτερη σεζόν από πλευράς νικών για τον Στεφ, ήταν το 2019, όταν είχε φτάσει τις 54 νίκες (54-25). Αυτή τη χρονιά έφτασε πολύ νωρίτερα στις 54 νίκες, ξεπέρασε το ρεκόρ του και θα έχει την ευκαιρία να φτάσει σε υψηλότερες πτήσεις, αφού μετά τη Βιέννη θα αγωνιστεί σε δυο ακόμα τουρνουά, το Masters του Παρισιού και το ATP Finals του Τορίνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected